Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου στο «Celebrity Travel»

Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου στο «Celebrity Travel»

Από πρεμιέρα σε πρεμιέρα βρίσκεται ο ΣΚΑΪ. Μία ημέρα πριν το νέο X-Factor, την Τετάρτη στις 26 Απριλίου δηλαδή, ξεκινά η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Celebrity Travel» με τον Νίκο Κοκλώνη. Ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς, υπόσχεται ο παρουσιαστής και η παραγωγή, αφού, κάθε εβδομάδα, με έναν […]

Από πρεμιέρα σε πρεμιέρα βρίσκεται ο ΣΚΑΪ. Μία ημέρα πριν το νέο X-Factor, την Τετάρτη στις 26 Απριλίου δηλαδή, ξεκινά η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «Celebrity Travel» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ασυνήθιστες εμπειρίες κι ενδιαφέρουσες περιπέτειες που δεν μπορούμε να βρούμε στους κλασικούς τουριστικούς οδηγούς, υπόσχεται ο παρουσιαστής και η παραγωγή, αφού, κάθε εβδομάδα, με έναν νέο καλεσμένο, θα ανακαλύπτουμε τα μυστικά κάθε πόλης, δοκιμάζοντας και κρίνοντας την τοπική κουζίνα, ψωνίζοντας στις αγορές και συλλέγοντας όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα χρειαστούν όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν.

Το Celebrity Travel θα μας ταξιδέψει στις πιο όμορφες πόλεις όλου του κόσμου.

Στο πρώτο επεισόδιο επεισόδιο, ο Mr.Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στη Βαρκελώνη, μαζί με δυο αγαπημένους ηθοποιούς, με αέρα…Χόλιγουντ. Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου ανακαλύπτουν τη fun πλευρά της Βαρκελώνης και γίνονται παιδιά. Με οδηγό το Celebrity Travel ζουν μια αυθεντική Καταλανική ιστορία με λουλούδια, βιβλία και έρωτα.

Βόλτες στο λόφο Μοντζουίκ, ποδηλατάδα στη Μπαρσελονέτα, παιχνίδια στην άμμο και περιήγηση στο μεγαλύτερο θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, το L’ Aquarium (για πρώτη φορά κάμερα της ελληνικής τηλεόρασης καταγράφει το μαγικό κόσμο του).

Εξομολογήσεις για τη ζήλια, την επιτυχία, την αποτυχία, την επιμονή και το λαμπερό κόσμο των μεγάλων παραγωγών. Κι αλήθεια πώς είναι να πέφτεις στο χορτάρι του Καμπ Νου και πώς αισθάνθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης στη θέση του Μέσι;

Το Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη… πρεμιέρα την Τετάρτη 26/04, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ .

entertainment.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024