Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ρεκόρ τηλεθέασης πέτυχε το «πάρτι» του Survivor

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης πέτυχε το «πάρτι» του Survivor

Το εντυπωσιακό νούμερο των 2.774.769 τηλεθεατών άγγιξε η τηλεθέαση του Survivor καταγράφοντας 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ έφτασε μέχρι και 83,8%. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στις γυναίκες 15-24 87,2%, στα παιδιά 77,2% και στους άνδρες 25-34 87,1%. Επιπλέον ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της […]

Το εντυπωσιακό νούμερο των 2.774.769 τηλεθεατών άγγιξε η τηλεθέαση του Survivor καταγράφοντας 72,9% μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44, ενώ έφτασε μέχρι και 83,8%. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στις γυναίκες 15-24 87,2%, στα παιδιά 77,2% και στους άνδρες 25-34 87,1%. Επιπλέον ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 35,9%.

Το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων φαίνεται ότι καθήλωσε τους τελεθεατές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον. «Μαχητές» και «Διάσημοι» έζησαν μια διαφορετική νύχτα, σε κλίμα εκ διαμέτρου αντίθετο από ότι έχουν συνηθίσει ως τώρα.

Στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου, το πάρτι της ένωσης τους πρόσφερε στιγμές που στερούνταν επί τρεις μήνες: περιποίηση σώματος και προσώπου με καλλυντικά, άφθονο φαγητό, μουσική, χορό και…έναν διαγωνισμό τραγουδιού.

Όλοι οι παίκτες – εκτός του Bo που είναι επαγγελματίας τραγουδιστής – ερμήνευσαν τραγούδια της αρεσκείας τους και βαθμολογήθηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες. Στην τελική τριάδα έφτασαν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος Ιωαννίδης και η Λάουρα Νάργες με τον πρώτο να κερδίζει το απόλυτο 10! Όμως ο dr. Χραν – όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του – θεώρησε σωστό να παραχωρήσει το έπαθλο στο Μάριο, αφού, όπως δήλωσε, εκείνος έχει κάνει μαθήματα φωνητικής κι έχει και δική του μπάντα. Τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως του χρόνου, στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του επόμενου “Survivor”, θα παρευρίσκονται τελικά και οι δύο!

Ένα νέο επεισόδιο του “Survivor” έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται στην ίδια παραλία.

Ποιες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι «Διάσημοι» στους «Μαχητές» για το καλωσόρισμα; Πόσο εύκολα θα μπορέσουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν στο νέο τους «σπίτι»; Θα υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες ή μόνο στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αντίπαλοι; Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο στους παίκτες, αφού πλέον οι μέρες που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυξάνονται και η νοσταλγία μεγαλώνει.

Στο μεταξύ τα πηγαδάκια μεταξύ των παικτών – που για πρώτη φορά μιλούσαν ελεύθερα μεταξύ τους, χωρίς διαχωριστικές γραμμές – έδιναν και έπαιρναν. Τακτικισμοί, συμμαχίες, συμπεράσματα, ενέργειες προσώπων και κρίσεις εναντίων άλλων δεν έλειψαν από τις συναθροίσεις των παικτών, που λόγω της επικείμενης συγκατοίκησης αναμένεται να διαμορφώσουν νέες ισορροπίες.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024