Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: μεγάλο πάρτι ένωσης και πηγαδάκια...

Survivor: μεγάλο πάρτι ένωσης και πηγαδάκια…

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μια νέα περιπέτεια περιμένει τους 13 εναπομείναντες παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. «Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε» αναφωνεί ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 24/4, αναφερόμενος στην ένωση των δύο ομάδων και τη «συγκατοίκησή» […]

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και μια νέα περιπέτεια περιμένει τους 13 εναπομείναντες παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

«Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε» αναφωνεί ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 24/4, αναφερόμενος στην ένωση των δύο ομάδων και τη «συγκατοίκησή» τους στην ίδια παραλία.

Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” «Μαχητές» και «Διάσημοι». Η ένωσή τους σήμερα θα γίνει με ένα μεγάλο πάρτι. Όλοι οι παίκτες φορούν τα… καλά τους και διασκεδάζουν σε μια γιορτή που θα έχει απ’ όλα: φαγητό, ποτό, μουσική και αρκετά… πηγαδάκια!

Παράδοξο φαίνεται όλο αυτό. Έχοντας συνηθίσει να βλέπουμε τους παίκτες με σορτσάκια και αθλητικά παπούτσια, σκονισμένους και ταλαιπωρημένους, ξαφνικά εμφανίζονται, περιποιημένοι, ντυμένοι και βαμμένοι για το πάρτυ, στο οποίο διαγωνίζονται μάλλον στο….καραόκε!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.166.113 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 55,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 65% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 41,9%.

Στο χθεσινό αγώνα του “Survivor” «Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού με τους πρώτους να τα καταφέρνουν με σκορ 10-6. Το βράδυ οι παίκτες στο «Συμβούλιο του Νησιού» διασκέδασαν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ερωτήσεων με τη Σάρα Εσκενάζη να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το έπαθλο που ήταν διπλή μερίδα φαγητού.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως μετά την αποψινή νύχτα; Πώς θα υποδεχτούν οι «Διάσημοι» τους αντιπάλους τους; Θα καταφέρουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους παραλία; Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει ζήσει και με τις δύο ομάδες θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο; Ποια θα είναι τα πρώτα προβλήματα που θα φέρουν σε σύγκρουση τις δύο ομάδες;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024