Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: αποχώρηση «Διάσημης», επιστροφή «Μαχητή»

Survivor: αποχώρηση «Διάσημης», επιστροφή «Μαχητή»

Οι ανατροπές είναι συνεχείς στο παιχνίδι που έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού φέτος, και έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι το δείχνουν με κάθε τρόπο: με την ψηφοφορία, με τα σχόλιά τους στα social media, που δεν είναι πάντα τα καλύτερα… Έχουμε και λέμε…στο πρώτο επεισόδιο μετά το Πάσχα, αυτό της Τρίτης δηλαδή, […]

Οι ανατροπές είναι συνεχείς στο παιχνίδι που έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού φέτος, και έχει δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι το δείχνουν με κάθε τρόπο: με την ψηφοφορία, με τα σχόλιά τους στα social media, που δεν είναι πάντα τα καλύτερα…

Έχουμε και λέμε…στο πρώτο επεισόδιο μετά το Πάσχα, αυτό της Τρίτης δηλαδή, κι ενώ όλες αυτές τις ημέρες είχε τηρηθεί σιγή ιχθύος για το θέμα Παπαδοπούλου από το κανάλι, παρότι οι φήμες οργίαζαν, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους πάικτες ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου από την ομάδα των διασήμων αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, για προσωπικούς λόγους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το Survivor» είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στον πλανήτη» τόνιζε ξανά και ξανά ο παρουσιαστής, «και εκτός από τις δοκιμασίες και τις κακουχίες, πρέπει να υπολογίσουμε ως πολύ σημαντικό παράγοντα, την αντοχή του καθενός. Κανείς δεν πρέπει να ξεπερνάει τα προσωπικά του όρια…».

Ακολούθησαν σχόλια από τους συμπαίκτες της Ειρήνης, τα αναμενόμενα, ότι δηλαδή η Ειρήνη είχε από την αρχή δυσκολίες προσαρμογής, περισσότερες από τους υπόλοιπους παίκτες, τα οποία έδειχναν να γιγαντώνονται σταδιακά. Κάποιοι περίμεναν αυτήν την αποχώρηση, κάποιοι δήλωσαν μάλλον έκπληκτοι από την επιλογή της.

Οι υπόλοιπες εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο είναι εν συντομία οι εξής:

  • Στα αγωνίσματα νικητές αναδείχθηκαν η ομάδα των Μαχητών με 10-7.
  • Στην ψηφοφορία ο Ντάνος ισοψήφησε με την Λάουρα, οπότε οι δύο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
  • Ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε την ατομική ασυλία, επέλεξε ως τρίτο παίκτη για τη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού τον Κώστα Κοκκινάκη, ενώ ο Μπο, που χαίρει και εκείνος ατομικής ασυλίας, επέλεξε τον Χούτο, χωρίς κάποιο λόγο, μια και δεν έχει να προσάψει τίποτα, σε κανέναν από τους συμπαίκτες του που απέμειναν, όπως είπε.
  • Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, άλλη μια έκπληξη περίμενε παίκτες και κοινό (αν και είχε ήδη διαρρεύσει στα social media). Ανακοινώθηκε η επιστροφή στο παιχνίδι του Μάριου, ο οποίος νοσηλευόταν μετά ο ατύχημα και αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα του, χωρίς ωστόσο να έχει αναρρώσει πλήρως.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ψηφοφορία από το επεισόδιο της Τρίτης καθώς και την επιστροφή του Μάριου.

    entertainment.in.gr

    Sports in

    Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

    Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 20 Απριλίου 2024