Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Outcast»: έρχεται  ο 2ος κύκλος της σειράς του Ρόμπερτ Κίρκμαν

«Outcast»: έρχεται ο 2ος κύκλος της σειράς του Ρόμπερτ Κίρκμαν

Ο 2ος κύκλος της σκοτεινής και καθηλωτικής σειράς «Outcast», από το δημιουργό του «The Walking Dead», Ρόμπερτ Κίρκμαν «Robert Kirkman», είναι προ των πυλών, με την υπόσχεση ότι θα μας ταξιδέψει ακόμα πιο βαθιά στο δαιμονισμένο μυαλό του Kyle Barnes! Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 22:45 και κάθε Δευτέρα, το «Outcast» επιστρέφει, στη θέση […]

Ο 2ος κύκλος της σκοτεινής και καθηλωτικής σειράς «Outcast», από το δημιουργό του «The Walking Dead», Ρόμπερτ Κίρκμαν «Robert Kirkman», είναι προ των πυλών, με την υπόσχεση ότι θα μας ταξιδέψει ακόμα πιο βαθιά στο δαιμονισμένο μυαλό του Kyle Barnes!

Από τη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 22:45 και κάθε Δευτέρα, το «Outcast» επιστρέφει, στη θέση του «The Walking Dead», με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο FOX. Tα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Η πρεμιέρα του 1ου κύκλου της σειράς, κατέκτησε το ρεκόρ των 26 εκατομμύριων τηλεθεατών παγκοσμίως, ενώ στον 2ο κύκλο του «Outcast» η αναζήτηση και το μυστήριο για το τι κρύβεται πίσω από τις υπερφυσικές οντότητες και γιατί έχουν επιλέξει τον Kyle Barnes (Patrick Fugit), συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση και αγωνία.

Οι δαίμονες που τον ταλαιπωρούν εξαπλώνονται και μεγαλώνουν σε αριθμό, καθώς ο Kyle παλεύει να προστατεύσει εκείνους που αγαπά. Στο πλευρό του βρίσκονται ο Αιδεσιμότατος Anderson (Philip Glenister), ένας Ευαγγελιστής από τη δυτική Βιρτζίνια που πιστεύει ότι είναι στρατιώτης στον ιερό πόλεμο του Θεού ενάντια στις δυνάμεις του κακού στη Γη και ο Chief Giles ( Reg E. Cathey).

Η αδερφή του, από την άλλη, Megan (Whrenn Schmidt) παλεύει με τους δικούς της δαίμονες. Ωστόσο, οι απόκοσμες απειλές αποδεικνύονται πιο δυνατές από αυτό που θα περίμενε ποτέ ο Kyle. Η μάχη του θα μετατραπεί σε αγώνα για ολόκληρη τη Ρώμη, καθώς ανακαλύπτει τα βασανιστικά μυστικά του παρελθόντος του.

Πόσα μυστικά θα αντέξει να μάθει; Πως θα βρει τη δύναμη για όλα όσα θα αντιμετωπίσει; Η αιώνια μάχη ξεκινά κάθε Δευτέρα στο FOX!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ «OUTCAST»
: ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:45 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX

Όλα τα νέα επεισόδια «Outcast» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Δείτε το επίσημο trailer του «Outcast»: fox-greece.gr/shows/fox/outcast

entertainment.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024