Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με διαφορετικό παρουσιαστή σήμερα το Survivor

Με διαφορετικό παρουσιαστή σήμερα το Survivor

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor. Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, οπότε στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας, στο ρόλο του παρουσιαστή, θα δούμε τον παρουσιαστή του τουρκικού Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι, ο οποίος στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου καλωσορίζει τους παίκτες σε σπαστά ελληνικά! Μετά το χθεσινό […]

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στο Survivor.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, οπότε στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας, στο ρόλο του παρουσιαστή, θα δούμε τον παρουσιαστή του τουρκικού Survivor, Ατζούν Ιλιτζάλι, ο οποίος στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου καλωσορίζει τους παίκτες σε σπαστά ελληνικά!

Μετά το χθεσινό συμβούλιο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την ομάδα των Διασήμων οι Χανταμπάκης, Αγγελόπουλος Χρανιώτης, μια και η ομάδα των Μαχητών έχει κερδίσει την ασυλία.

Συνεχίζεται η κόντρα της Ειρήνης με την ομάδα της, κάτι που φαίνεται να κυριαρχεί στα τελευταία επεισόδια, αν και η ίδια δεν ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, κερδίζοντας ατομική ασυλία, όπως και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο Συμβούλιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου υποστήριξε πως ο Χανταμπάκης είναι αφερέγγυος για αυτό και τον ψήφισε ως έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι το χθεσινό επεισόδιο, σύμφωνα με τις τηλεμετρτήσεις, κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να καταγράψει κατά μέσο όρο στο νεανικό κοινό 15-44 56,8%. Έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.285.532 τηλεθεατές ενώ στο νεανικό κοινό η τηλεθέαση στο λεπτό έφτασε μέχρι και 73,3%.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”; Θα συνεχιστούν οι εντάσεις μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου και των υπολοίπων συμπαικτών της; Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα αλλάξει τακτική απέναντί της, μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι ένας από τους τρεις προτεινόμενους παίκτες, υποψήφιος για αποχώρηση;

Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος που για μια ακόμη φορά βλέπει πως δεν είναι επιθυμητός στην ομάδα του; Αποκτά σύμμαχο τον Ντάνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Ποιες συζητήσεις θα κάνουν οι «Διάσημοι» όταν συνειδητοποιήσουν πως πέντε από την ομάδα τους πήραν ψήφο υποψηφιότητας για αποχώρηση;

Οι «Διάσημοι» θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα της «παραλίας» τους και να κερδίσουν τους «Μαχητές» στον αγώνα επάθλου; Ποια είναι η άποψη του παραγωγού Ατσούν Ιλικαλί, που εκτάκτως γι’ απόψε θα παρουσιάσει το παιχνίδι, λόγω έκτακτου ταξιδιού του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα;

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού που θα έχει άρωμα Πάσχα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου αλλά και το βίντεο με ολόκληρο το χθεσινό Συμβούλιο και την ψηφοφορία των Διασήμων.

Τα υπόλοιπα, το βράδυ στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024