Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ιστορία του θεού με τον Morgan Freeman»: πρεμιέρα 2ου κύκλου

«Η Ιστορία του θεού με τον Morgan Freeman»: πρεμιέρα 2ου κύκλου

Αυτό είναι το ταξίδι του Morgan Freeman για να ανακαλύψει πώς η θρησκεία και η δύναμη της πίστης αποτελούν συνδετικό κρίκο για όλη την ανθρωπότητα. Πόσοι δεν έχουν αναρίθμητα ερωτηματικά σχετικά με τη θρησκεία, τη δύναμη της πίστης και πόσοι δε θα ήθελαν να βρουν όσες περισσότερες απαντήσεις μπορούν; Ο Morgan Freeman μοιράζεται τις προσωπικές […]

Αυτό είναι το ταξίδι του Morgan Freeman για να ανακαλύψει πώς η θρησκεία και η δύναμη της πίστης αποτελούν συνδετικό κρίκο για όλη την ανθρωπότητα.

Πόσοι δεν έχουν αναρίθμητα ερωτηματικά σχετικά με τη θρησκεία, τη δύναμη της πίστης και πόσοι δε θα ήθελαν να βρουν όσες περισσότερες απαντήσεις μπορούν; Ο Morgan Freeman μοιράζεται τις προσωπικές του ανησυχίες, μιλά με ανθρώπους από όλες τις κουλτούρες και θρησκείες με ιδιαίτερη άνεση, καθώς η αγάπη του για το θέμα της θρησκείας είναι χειροπιαστή και αυθεντική και κάπως έτσι ξανά-ξεκινάει το ταξίδι του για το «άγνωστο».

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Η ιστορία του θεού με τον Morgan Freeman» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 9 Απριλίου στις 21.00 στο National Geographic. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Από τη Revelations Entertainment, η σειρά «Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» προσκαλεί τους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, σε ένα ταξίδι κατανόησης της σχέσης ανάμεσα στις θρησκείες του πλανήτη. Σε μια εποχή που ο κόσμος δείχνει να έχει διασπαστεί σε θρησκευτικό επίπεδο, η σειρά αναζητά κοινό έδαφος. Οδηγός σε αυτό το απίστευτο ταξίδι είναι ο Morgan Freeman, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς του κόσμου αλλά και ένας άνθρωπος με εγγενή περιέργεια. Κάθε επεισόδιο εξετάζει ένα διαφορετικό, μεγάλο ερώτημα: «Γιατί χρειαζόμαστε Μεσσίες;» «Τι είναι ο Παράδεισος και τι η Κόλαση;» «Μπορούμε να βρούμε αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού;». Το ταξίδι του Morgan αποδεικνύει ότι τα ερωτήματα αυτά απασχολούν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όποια και αν είναι η θρησκεία τους.

Στα τρία επεισόδια του νέου κύκλου, ο Morgan Freeman συναντά ανθρώπους διάφορων θρησκειών, ξεκινώντας από ένα 9χρονο αγόρι στη Μινεσότα που αποτελεί την μετενσάρκωση Θιβετιανού Λάμα, μέχρι μια γυναίκα με γλωσσολαλιά (μια πνευματική κατάσταση κατά την οποία γίνεται εκφορά ακατανόητων φραστικών διατυπώσεων ως τμήμα θρησκευτικής πρακτικής) που ανήκει στην πίστη των Πεντηκοστιανών αλλά και έναν άνδρα που ένιωσε την παρουσία του Θεού όταν γλίτωσε από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την 9η Σεπτεμβρίου. H σειρά θα μας ταξιδέψει στα σημεία όπου όλα αυτά τα ζητήματα αποκτούν νόημα, όπως στο Χρυσό Ναό των Σιχ στην Ινδία, στη χριστιανική γιορτή Meskel στην Αιθιοπία και στις τελετές piercing προς τιμή των Εννέα Θεών στην Ταϊλάνδη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

entertainment.in.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024