Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας επάθλου, αποχώρηση παίκτη των «Μαχητών» & νέες ισορροπίες στο «Survivor»

Αγώνας επάθλου, αποχώρηση παίκτη των «Μαχητών» & νέες ισορροπίες στο «Survivor»

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του «Survivor» αναμένεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας «Μαχητής» αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ η δράση, η αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το οποίο φαίνεται να παραμένει σταθερό, σύμφωνα με τις μετρήσεις. Έτσι χθες, έστω […]

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του «Survivor» αναμένεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένας «Μαχητής» αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ η δράση, η αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το οποίο φαίνεται να παραμένει σταθερό, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Έτσι χθες, έστω και για ένα λεπτό, το παρακολούθησαν 2.361.270 άτομα, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,9% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 45%.

Τι θα δούμε σήμερα;

  • Αγώνας επάθλου. Στο αποψινό επεισόδιο και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για να κατακτήσουν έπαθλο φαγητού. Ωστόσο εξίσου σημαντικός παράγοντας που δυσχεραίνει την κατάσταση των παικτών, εκτός από την έλλειψη φαγητού στο νησί, είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας, που φαίνεται να επηρεάζεται και από τις συνεχείς εντάσεις που επικρατούν στις ομάδες τους.

Έτσι, στην παραλία των «Μαχητών» η ομάδα έχει διασπαστεί στα δύο, ενώ στην παραλία των «Διασήμων», η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

  • «Συμβούλιο του Νησιού»: Στο αποψινό επεισόδιο, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Μαχητών». Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αναμένεται να δούμε πώς θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και πώς θα καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της με έξι πλέον παίκτες (μέχρι και την αναμενόμενη επιστροφή του Μάριου) έναντι εννέα των «Διασήμων»…

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024