Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτικές...απληστίες, Μπακαλόγατος και άλλα το Σαββατοκύριακο στην TV

Ερωτικές…απληστίες, Μπακαλόγατος και άλλα το Σαββατοκύριακο στην TV

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3 20:00 «ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ – επιχρωματισμένη σε πρώτη τηλεοπτική προβολή – ANT1 Σκηνοθεσία: Νίκος Κατσουρίδης Πρωταγωνιστούν: Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος και Μαρίκα Νέζερ. Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του Κώστα Χατζηχρήστου, ο αγαπητός «Μπακαλόγατος» από την ταινία του Νίκου Κατσουρίδη «Της Κακομοίρας» (1963), επιστρέφει…έγχρωμος, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, που […]

Επιλογή – επιμέλεια Τζένη Παπαγεωργίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3

20:00 «ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ επιχρωματισμένη σε πρώτη τηλεοπτική προβολή – ANT1
Σκηνοθεσία: Νίκος Κατσουρίδης
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος και Μαρίκα Νέζερ.

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του Κώστα Χατζηχρήστου, ο αγαπητός «Μπακαλόγατος» από την ταινία του Νίκου Κατσουρίδη «Της Κακομοίρας» (1963), επιστρέφει…έγχρωμος, στη συχνότητα του ΑΝΤ1, που εξασφάλισε το φιλμ σε high definition και θα το προβάλει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Η ταινία έρχεται στην τηλεόραση για πρώτη φορά επιχρωματισμένη, κάτι που προηγήθηκε και με την ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» (1965), η οποία επανακυκλοφόρησε έγχρωμη το 2016, προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις και σχόλια – όχι πάντα θετικά – στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να σημειώνουν ότι δεν ήταν αυτή η έκδοση που θα προτιμούσε ο σκηνοθέτης.
Διαβάστε περισσότερα

Παρακολουθήστε το τρέιλρ στην ασπρόμαυρη εκδοχή του…



21:00 «ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ – STAR

Σκηνοθεσία: Πιερ Κόφεν, Κρις Ρενό

Η ταινία κινουμένων σχεδίων της Universal με την υπογραφή του Μίδα των animation –τέως επικεφαλής της Fox Animation- Κρις Μελεντάντρι (Ice Age, Ice Age 2, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!) επανέρχεται δριμύτερη και ξεκαρδιστικότερη και μάλιστα σε εντυπωσιακό 3D!
Καθώς ο Γκρου αρχίζει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Μάργκο, Ίντιθ και Άγκνες, μια άκρως απόρρητη οργάνωση, αφιερωμένη στην καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Γκρου, των Μινιόν και της νέας συνεργάτιδάς του, της Λούσι, να πατάξουν το κακό. Άλλωστε, ο μεγαλύτερος πρώην παγκόσμιος κακός είναι ο μόνος που μπορεί να πιάσει αυτόν που προσπαθεί να του πάρει τη θέση.




22:00 «WILD DUCK» – ΕΡΤ1

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σακαρίδης
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Στάνκογλου, Ηλίας Λογοθέτης, Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Παρακολουθούμε τον Δημήτρη, μηχανικό τηλεπικοινωνιών, να κλείνει την επιχείρησή του στριμωγμένος από τα χρέη στον τοκογλύφο Μάνο. Μαζί με τον φίλο του Νίκο, επίσης μηχανικό σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών, αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν ένα σκάνδαλο. Η έρευνα τούς οδηγεί στο ύποπτο διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας. Μια ένοικος, η Παναγιώτα, μπαίνει στο στόχαστρο του Δημήτρη, ο οποίος έρχεται πλέον αντιμέτωπος με μεγάλα ηθικά διλήμματα. Ένα ταξίδι-φυγή στη γενέτειρά του Σκύδρα, μια μικρή κωμόπολη του νομού Πέλλας, και η αναμέτρησή του με τις δυνάμεις του και με τους παιδικούς του φίλους, θα κάνουν τον Δημήτρη να δει πιο καθαρά το είδωλό του στον καθρέφτη.



22:15 «ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» – ΕΡΤ2

ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Σκηνοθεσία: Σάντρα Νέτελμπεκ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Κλεμάνς Ποεσί, Τζάστιν Κερκ, Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιν Αλεξάντερ, Μισέλ Γκοντέ, Ρίτσαρντ Χόουπ

Δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Γερμανίας-Βελγίου-ΗΠΑ-Γαλλίας 2013.

Η ταινία είναι προσαρμογή του βραβευμένου μυθιστορήματος «La Douceur Assassine» της διακεκριμένης συγγραφέα Φρανσουάζ Ντορνέ, που περιγράφει την εξέλιξη μιας ασυνήθιστης, πρωτότυπης σχέσης η οποία αναπτύσσεται μεταξύ ενός ηλικιωμένου και μιας νέας χορεύτριας. Μια σύνθετη σχέση που δεν έχει κίνητρο το σεξ ούτε την απλή φιλία.

Ο Μάθιου Μόργκαν, Αμερικανός συνταξιούχος καθηγητής Φιλοσοφίας, μετά το θάνατο της αγαπημένης του Γαλλίδας συζύγου επιμένει πεισματικά να ζει στο Παρίσι με τα φαντάσματα του παρελθόντος, μόνος και απογοητευμένος από τη ζωή. Μέχρι την ημέρα που εντελώς τυχαία γνωρίζει στο λεωφορείο μια νεαρή γυναίκα, τη δασκάλα του τσα-τσα Πολίν, που του προσφέρει ένα χέρι βοήθειας όταν χάνει την ισορροπία του στο λεωφορείο και γίνεται αφορμή να αποκτήσει η ζωή του ξανά ενδιαφέρον. Η αισιοδοξία και η φρεσκάδα της δίνουν στον μελαγχολικό καθηγητή μαθήματα ζωής. Από εκείνη τη μέρα, στους καθημερινούς περιπάτους τους στο Παρίσι, στα γεύματα, στις εκδρομές τους στην εξοχή, ως ένα παράξενο ζευγάρι, ο Μάθιου και η Πολίν, δεν παύουν να ανακαλύπτουν αξίες όπως φιλία, συντροφικότητα, οικογένεια αλλά και μια χαμένη αίσθηση ρομαντισμού.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς καταφτάνουν στο Παρίσι τα παιδιά του Μάθιου, o γιος του Μάιλς, με τον όποιο είχε στο παρελθόν αποξενωθεί και η δυναμική και κυνική κόρη του Κάρεν, που έχουν, ο καθένας από την πλευρά του, άλλες προσδοκίες από τον πατέρα τους…

00:30 «ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ» -ΕΡΤ1
Σκηνοθεσία: Νας Έτζερτον
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Ρόμπερτς, ΚΛερ βαν ντερ Μπουμ, Μπιλ Χάντερ

«Ιλιγγιώδες και συναρπαστικό! Μην το χάσετε!» New York Magazine

Μια κρυφή σχέση – Μια αδίστακτη προδοσία – Μια αιματηρή εκδίκηση. Θέλοντας να αποδράσει από τη μονοτονία ενός γάμου χωρίς αγάπη, ο Ρέιμοντ Γιελ αρχίζει μια εξωσυζυγική σχέση με την όμορφη Κάρλα. Τα ηθικά του όρια θα δοκιμαστούν, όταν η Κάρλα του προτείνει να κλέψουν τα χρήματα από την τελευταία παρανομία του βίαιου συζύγου της. Αυτή είναι η ευκαιρία τους για να αποδράσουν από την καταπιεστική ζωή τους. Προκειμένου να μην τη χάσει, ο Ρέιμοντ δέχεται την πρότασή της. Αυτό όμως που ξεκινά σαν ένα απλό σχέδιο, σύντομα ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθιστώντας τον Ρέι και την Κάρλα ανήμπορους να σταματήσουν την αιματηρή αλυσίδα των γεγονότων που θα ακολουθήσουν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3

21:00 «REAL STEEL» – ALPHA
Σκηνοθεσία: Σον Λέβυ
Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Ντακότα Γκόγιο, Εβάντζελιν Λίλι, Άντονι Μακί, Κέβιν Ντάραντ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2011

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος, το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτό της υψηλής τεχνολογίας. Πάνω στο ρινγκ, οι γροθιές δεν ανταλλάσσονται από ανθρώπους, αλλά από γιγαντόσωμα, ανθρωπόμορφα ρομπότ. Στο περιθώριο αυτών των αγώνων, ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναπολεί τις ημέρες της παλιάς δόξας, τότε που, με τη φυσική του δύναμη, βρισκόταν στο επίκεντρο των αγώνων. Τώρα, προσπαθεί απλώς να επιβιώσει κατασκευάζοντας ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα. Όταν, όμως, κάποια μέρα ο ανήλικος γιος του, Μαξ, με τον οποίο είχαν αποξενωθεί, ανακαλύψει τυχαία ένα εγκαταλελειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας, όλα θα αλλάξουν. Ο Τσάρλι δεν χάνει την ευκαιρία. Αποφασίζει μαζί με τον γιο του να ξαναφτιάξουν το ρομπότ και με σκληρή προπόνηση να επιστρέψουν στα ρινγκ για να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της νίκης…

Η ταινία είναι βασισμένη στο διήγημα «Steel» του Ρίτσαρντ Μάθεσον («Duel», «What Dreams May Come», «I am Legend»).



22:00 «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ» – ΕΡΤ3

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Ναχάρο, Άλβαρο Παστόρ
Πρωταγωνιστούν: Λόλα Δουένιας, Πάμπλο Πινέδα

Ο Daniel, ένας νεαρός με σύνδρομο Down έχει μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο και πηγαίνει να εργαστεί στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών. Την πρώτη του μέρα στη δουλειά, ερωτεύεται την Laura. Είναι μια περίεργη κοπέλα, που περνά τις νύχτες της σε πολυσύχναστα κλαμπ της πόλης και σε μπαρ για μοναχικούς ανθρώπους, ξεχνώντας τα προβλήματα της στην αγκαλιά άγνωστων αντρών. Παρ όλες τις φαινομενικές διαφορές τους αναπτύσσεται ανάμεσα τους μια συμπάθεια, μια γλυκόπικρη φιλία που τους αγγίζει εξίσου και τελικά τους οδηγεί στο δρόμο της ευτυχίας.
Η ταινία έχει λάβει πολλές διακρίσεις.


23:10 «KING KONG» – STAR
Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον
Πρωταγωνιστούν:
Ναόμι Γουότς, Τζακ Μπλακ, Άντριεν Μπρόντι

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής & νεοζηλανδέζικης συμπαραγωγής 2005.

Το θεαματικό ριμέικ της ταινίας του 1976, σκηνοθετημένο από τον δημιουργό της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», Πίτερ Τζάκσον.

Στη δεκαετία του ’30, ο Καρλ Ντάνχαμ, ματαιόδοξος σκηνοθέτης, καταφθάνει με το συνεργείο του στο απομονωμένο Νησί της Νεκροκεφαλής, κοντά στη Σουμάτρα. Μαζί του είναι η Αν Ντάροου, πρωταγωνίστρια της ταινίας που ετοιμάζει ο Καρλ και ο Τζακ Ντρίσκολ, νεαρός σεναριογράφος και κρυφά ερωτευμένος με την Αν.

Όμως τα προβλήματα μόλις άρχισαν. Η απαγωγή της Αν από τους ιθαγενείς του νησιού επιβεβαιώνουν τις φήμες που είχαν φτάσει στ’ αυτιά του Καρλ και του Τζακ. Ο Κινγκ Κονγκ, ένας γορίλας γιγαντιαίων διαστάσεων, ζει μαζί με άλλα προϊστορικά ζώα, που κατάφεραν να επιβιώσουν, αιώνες τώρα, στα βάθη της αχανούς, τροπικής ζούγκλας του νησιού. Τώρα οι ιθαγενείς, σκοπεύουν να προσφέρουν την Αν ως θυσία στον Κινγκ Κονγκ. Μόνο που ο τεράστιος γορίλας δεν θα σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα. Αντίθετα, θα νιώσει έλξη γι’ αυτήν ενώ ο Ντρίσκολ αναζητεί τα ίχνη της και ο Ντάνχαμ, που βλέπει τον Κινγκ Κονγκ ως την ευκαιρία για να γίνει πλούσιος και διάσημος, ετοιμάζει να βάλει σ’ εφαρμογή τα δικά του, σκοτεινά σχέδια…

Η ταινία κέρδισε 3 Όσκαρ: Μοντάζ Ήχου, Μίξης Ήχου & Οπτικών Εφέ.

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά νέα ΕΔΩ

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

entertainment.in.gr

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024