Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον πρίγκιπα Φίλιππο θα επικεντρώνεται η 2η σεζόν του «The Crown»;

Στον πρίγκιπα Φίλιππο θα επικεντρώνεται η 2η σεζόν του «The Crown»;

...

Μπορεί η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «The Crown» του Netflix για την άνοδο της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο της Αγγλίας να απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ωστόσο μία άλλη προσωπικότητα του παλατιού φαίνεται πως συναρπάζει τον δημιουργό της σειράς, Πίτερ Μόργκαν.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον ελληνικής καταγωγής πρίγκιπα Φίλιππο.

Σε ειδική εκδήλωση, ο Μόργκαν αποκάλυψε ότι η δεύτερη σεζόν του «The Crown» θα στρέψει το βλέμμα της προς την «περιπλοκότητα» του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο Μόργκαν βρίσκει τον πρίγκιπα Φίλιππο -τον ερμηνεύει ο Ματ Σμιθ του Doctor Who- «εξαιρετικά ενδιαφέροντα χαρακτήρα. Την παιδική του ηλικία δεν θα μπορούσες να τη φανταστείς. Η ψυχή της 2ης σεζόν είναι η πολυπλοκότητά του».

Ερωτηθείς εάν η 2η σεζόν θα επικεντρωθεί στις φημολογούμενες σχέσεις του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Μόργκαν αρνήθηκε να απαντήσει. «Είμαστε ακόμα στο στάδιο του μοντάζ και κάνουμε αλλαγές» είπε.

«Δεν γνωρίζουν όλοι στη Βρετανία ότι είχε εξωσυζυγική σχέση;» αναρωτήθηκε, σύμφωνα με το Time Out London.

Ορισμένοι βιογράφοι του έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε όντως εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο Γκάιλς Μπράντρεθ, συγγραφέας του βιβλίου «Philip & Elizabeth: Portrait of a Marriage», λέει ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος αρκέστηκε να πει για το θέμα: «Πώς θα μπορούσα (να έχω σχέσεις); Είχα στη συντροφιά μου έναν ντετέκτιβ, πρωί και βράδυ, από το 1947».

H σειρά παρουσιάζει τον πρίγκιπα Φίλιππο ως γυναικά, να αγανακτεί για το γεγονός ότι πρέπει να εγκαταλείψει την καριέρα του στο Ναυτικό, να εξοργίζεται για το γεγονός ότι πρέπει να γονατίσει μπροστά στη σύζυγό του και να είναι έξαλλος για το γεγονός ότι τα παιδιά του δεν θα λάβουν το επώνυμό του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024