Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Velvet»: Όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς σε Box Set στη Nova!

«Velvet»: Όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς σε Box Set στη Nova!

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 25/3 στην υπηρεσία Nova on Demand και από το Σάββατο 1/4 στο Novalifε. Όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της Νo1 ισπανικής σειράς, κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία Nova On Demand, ώστε να τα παρακολουθείτε όταν εσείς επιλέξετε, εντελώς δωρεάν! Μαζί όλοι οι προηγούμενοι […]

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 25/3 στην υπηρεσία Nova on Demand και από το Σάββατο 1/4 στο Novalifε.

Όλα τα επεισόδια του 4ου και τελευταίου κύκλου της Νo1 ισπανικής σειράς, κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία Nova On Demand, ώστε να τα παρακολουθείτε όταν εσείς επιλέξετε, εντελώς δωρεάν! Μαζί όλοι οι προηγούμενοι τρεις κύκλοι για όποιον δεν έχει προλάβει να τους δει ή θέλει να τους ξαναθυμηθεί.

Μετά την πρεμιέρα στο Nova on Demand, ο πολυαναμενόμενος τελευταίος κύκλος, έρχεται και στο Novalifε, από το Σάββατο 1 Απριλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή μετά την ταινία των 21:00

Η σειρά «Velvet», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Διαδραματίζεται στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60, και επικεντρώνεται στην ιστορία του πολυτελούς οίκου μόδας «Galerias Velvet» και της οικογένειας στην οποία ανήκει. Ένας μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας, συνωμοσίες και επιχειρηματικά παιχνίδια συνθέτουν αυτή τη κοινωνική σειρά, που καθήλωσε 5 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ισπανία. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες και δημοφιλέστερες ισπανικές παραγωγές, που προβάλλεται στο Novalifε από το 2014.

Η σειρά, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1 και είναι διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
  • Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και
  • www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις τηλεοπτικές σειρές των καναλιών Novacinema

entertainment.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024