Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«The X Factor 2»: Ακροάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

«The X Factor 2»: Ακροάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το «The X Factor 2», ένα από τα κορυφαία μουσικά show παγκοσμίως, αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα και να αναζητήσει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής, και εδώ στην Ελλάδα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα των οντισιόν ξεκίνησαν με πρώτο σταθμό το νησί της Αφροδίτης. Η ομάδα, του talent show, βρίσκεται στην […]

Το «The X Factor 2», ένα από τα κορυφαία μουσικά show παγκοσμίως, αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα και να αναζητήσει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής, και εδώ στην Ελλάδα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα των οντισιόν ξεκίνησαν με πρώτο σταθμό το νησί της Αφροδίτης. Η ομάδα, του talent show, βρίσκεται στην Κύπρο για να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους, αναζητώντας τους πιο παθιασμένους, φιλόδοξους και ικανούς τραγουδιστές. Μουσικά ταλέντα από Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στην επόμενη φάση. Την αγωνία, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των υποψηφίων στις οντισιόν έχει αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή.

Το “The X Factor 2” θα συνεχίσει να αναζητά το επόμενο μουσικό ταλέντο με δεύτερο σταθμό του τη Θεσσαλονίκη. Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα του talent show θα βρεθεί στη συμπρωτεύουσα για να γνωρίσει από κοντά τους συμμετέχοντες απ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Η Ευαγγελία Αραβανή θα βρίσκεται και πάλι κοντά τους για να μας μεταφέρει το κλίμα από τα backstage, ενώ θα ξεκλέψει και λίγο χρόνο για να μας ξεναγήσει στην πανέμορφη νύμφη του Θερμαϊκού.

Το “The X Factor 2” έρχεται τον ερχόμενο μήνα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ!

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας ενώ ο Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την παρουσίαση των live του «The X Factor 2».

entertainment.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024