Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στο Fox για την πολυαναμενόμενη σειρά «Feud: Bette and Joan»

Πρεμιέρα στο Fox για την πολυαναμενόμενη σειρά «Feud: Bette and Joan»

Έφθασε επιτέλους η ώρα να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη μια σειρά που συζητείται εδώ και καιρό για δύο λόγους: για τις πρωταγωνίστριές της Σούζαν Σαράντον και Τζέσικα Λανγκ, που θεωρούνται φαβορί για τα επόμενα τηλεοπτικά βραβεία αλλά και για το δίδυμο που υποδύονται! Η σειρά «Feud: Bette and Joan» ξεδιπλώνει σε όλο της το…«μεγαλείο» την […]

Έφθασε επιτέλους η ώρα να απολαύσουμε στη μικρή οθόνη μια σειρά που συζητείται εδώ και καιρό για δύο λόγους: για τις πρωταγωνίστριές της Σούζαν Σαράντον και Τζέσικα Λανγκ, που θεωρούνται φαβορί για τα επόμενα τηλεοπτικά βραβεία αλλά και για το δίδυμο που υποδύονται!

Η σειρά «Feud: Bette and Joan» ξεδιπλώνει σε όλο της το…«μεγαλείο» την ιστορική αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο σταρ του Χόλιγουντ , την Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ, οι οποίες είχαν πολλούς λόγους να μισούνται, όμως η μοίρα τις έφερε να μοιραστούν αρκετά πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Την σειρά υπογράφει ο Ράιαν Μέρφι των American Horror Story και Glee και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 21:00, στο Fox (Play On Demand), που είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Cyta, Vodafone TV.

Το «Feud: Bette and Joan» αποτελεί τον πρώτο κύκλο της νέας σειράς του δημιουργού Ράιαν Μέρφι και προβάλλει την ιστορία της θρυλικής αντιπαλότητας ανάμεσα στις ηθοποιούς Τζόαν Κρόφορντ (Jessica Lange) και Μπέτι Ντέιβις (Susan Sarandon) κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο υποψήφιο για Όσκαρ θρίλερ «What Ever Happened to Baby Jane?» αλλά και μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Στη σειρά παρακολουθούμε πώς οι δυο γυναίκες υπέμειναν τις διακρίσεις λόγω ηλικίας, το σεξισμό και το μισογυνισμό στο Χόλιγουντ, ενώ πάλευαν να διατηρήσουν την επιτυχία και τη δόξα στη δύση της καριέρας τους.

Στο cast συγκαταλέγονται επίσης ο Άλφρεντ Μολίνα ως Robert Aldrich, σκηνοθέτης της ταινίας, ο Στάνλεϊ Τούτσι ως Jack Warner, μεγαλοπαραγωγός των στούντιο, η Τζούντι Ντέιβις στο ρόλο της δημοσιογράφου Hedda Hopper, η Τζάκι Χόφμαν στο ρόλο της οικονόμου της Joan Crawford, η Άλισον Ράιτ ως η βοηθός σκηνοθέτη Aldrich Pauline και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο ρόλο της κολλητής φίλης της Bette, επίσης ηθοποιού Olivia de Havilland.

entertainment.in.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024