Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρες σειρών και κινηματογραφικών επιτυχιών στην COSMOTE TV

Πρεμιέρες σειρών και κινηματογραφικών επιτυχιών στην COSMOTE TV

Οι πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων σειρών στο COSMOTE CINEMA 4HD ξεχωρίζουν στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV. Την αρχή έκανε η νέα δραματική σειρά Doubt, την Πέμπτη 16/2, στις 22.00, λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική. Η πλοκή επικεντρώνεται στην ερωτική σχέση μιας πετυχημένης δικηγόρου. Η Κάθριν Χάιγκλ επιστρέφει τηλεοπτικά, αυτή τη […]

Οι πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων σειρών στο COSMOTE CINEMA 4HD ξεχωρίζουν στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Την αρχή έκανε η νέα δραματική σειρά Doubt, την Πέμπτη 16/2, στις 22.00, λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική. Η πλοκή επικεντρώνεται στην ερωτική σχέση μιας πετυχημένης δικηγόρου. Η Κάθριν Χάιγκλ επιστρέφει τηλεοπτικά, αυτή τη φορά στο ρόλο της πετυχημένης δικηγόρου μιας εταιρείας. Τα πράγματα στη ζωή της όμως περιπλέκονται, όταν εμπλέκεται ερωτικά με έναν πελάτη της εταιρείας που κατηγορείται για έγκλημα.

Παρασκευή 17/2 στις 22.00
Ο πρώτος κύκλος της κωμική σειρά, The Good Place, με την Κρίστεν Μπελ (Veronica Mars) και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες Τεντ Ντάνσον (Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, CSI), έρχεται στην COSMOTE TV και «ξεδιπλώνει» την καθημερινότητα μιας νεαρής γυναίκας, που πασχίζει να βρει ισορροπία, ανάμεσα στο τι είναι ηθικό και τι όχι (COSMOTE CINEMA 4HD).

Δευτέρα 20/2 ΣΤΙς 23.00
Δεν χάνουμε την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς Billions, με το δίδυμο Πολ ΤζιαμάτιΝτέμιαν Λούις να επιστρέφει, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική.
Στο νέο κύκλο της σειράς, το κυνήγι για το αμερικάνικο όνειρο συνεχίζεται, παράλληλα με την αναζήτηση πλούτου και εξουσίας, που είναι μόνιμη επιθυμία του σκληρού εισαγγελέα των ΗΠΑ Τσακ Ρόουντς (Τζιαμάτι) και του ευφυούς, καιροσκόπου δισεκατομμυριούχου, Μπόμπι «Axe» Άξελροντ (Λιούις) (COSMOTE CINEMA 4HD).

Ταινίες σε πρώτη προβολή
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την κομεντί, «Οιδιπόδειο αλά γαλλικά» (Lolo) (Πέμπτη 16/2, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres) και το αστυνομικό θρίλερ «Ζήτημα Εμπιστοσύνης» (The Trust) με τους Νίκολας Κέιτζ και Ελάιτζα Γουντ (Δευτέρα 20/2, 21.00, ζώνη Action),

Την Κυριακή 19/2 στις 21.00 (COSMOTE CINEMA 1HD) θα παρακολουθήσετε την ξεκαρδιστική κομεντί Μαθητευόμενος Μπάτσος 2 (Ride Along 2),με το δίδυμο Κέβιν Χαρτ-Ice Cube να επιστρέφει με νέες περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Μπεν (Κέβιν Χαρτ), πηγαίνει στο Μαϊάμι με τον μέλλοντα κουνιάδο του Τζέιμς (Ice Cube) λίγο πριν την ημέρα του γάμου του για να σταματήσουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών (Κυριακή 19/2, 21.00, ).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν:

  • Η πρεμιέρα της δραματικής ταινίας του Άντριου Νιλ, «Goat», που ήταν υποψήφια στο φεστιβάλ του Sundance (Παρασκευή 17/2, 00.00),
  • «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου», τρίτο μέρος του επιτυχημένης σειράς ταινιών της Disney (Σάββατο 18/2, 22.00),
  • Η δραματική κομεντί «Η Μάγκι Έχει Σχέδιο» (Maggie’s Plan), της βραβευμένης στο φεστιβάλ του Sundance Ρεμπέκα Μίλερ, με τους Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ και Γκρέτα Γκέργουικ (Τετάρτη 22/2, 22.00, ζώνη Ladies First).
  • Στη ζώνη Doc O Clock την Παρασκευή 17/2 στις 22.00 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το «Neil Young: Heart Of Gold» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Τζόναθαν Ντέμι (Η Σιωπή Των Αμνών).
  • Την Τρίτη 21/2 συνεχίζεται το αφιέρωμα στις Οσκαρικές ταινίες με τις ταινίες «Αόρατος Εραστής» με τον Πάτρικ Σουέιζι και την Ντέμι Μουρ (20.00) και «Το Άλογο Του Πολέμου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (22.00).
  • Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, μεταξύ άλλων, έρχεται το «Κάθαρση: Έτος Εκλογών», η τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών τρόμου Η Κάθαρση (Δευτέρα 20/2).

entertainment.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024