Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρακολουθήστε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Big Little Lies»

Παρακολουθήστε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Big Little Lies»

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου «Big Little Lies»: H νέα πολυαναμενόμενη σειρά της HBO έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική! Με πρωταγωνίστριες τις Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, η σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

«Big Little Lies»: H νέα πολυαναμενόμενη σειρά της HBO έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική!

Με πρωταγωνίστριες τις Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, η σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:10, στο Novacinema4HD!

Παράλληλα, τα Novacinema δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου της σειράς, μέσα από την ιστοσελίδα Novaguide.gr. Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα για τη σειρά «Big Little Lies».

Η νέα κοινωνική σειρά των Novacinema ακολουθεί τρεις υποδειγματικές μητέρες που ζουν μια ήρεμη και συνηθισμένη ζωή και δημιουργούν μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους. Όλα μοιάζουν τέλεια μέχρι που ένας φόνος ταράζει τα νερά και αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά.

Το «Big Little Lies» βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λιάν Μοριάρτι, ενώ οι πολυβραβευμένες πρωταγωνίστριες Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τη δημοφιλή ηθοποιό ΣεΪλίν Γούντλεϊ (Η Tριλογία της Aπόκλισης) και τον Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ (True Blood). Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «Dallas Buyers Club», Ζαν Μαρκ Βαλέ.

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

  • Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
  • Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
  • Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
  • Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024