Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις νέες εκπομπές στον αέρα από τον ΣΚΑΪ

Τρεις νέες εκπομπές στον αέρα από τον ΣΚΑΪ

...

Τρία νεοεισερχόμενα «προϊόντα» του νέου τηλεοπτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

17:40 Το ΡΟΝΤΕΟ

Οαι…πολέμαρχοι Βαγγέλης Περρής και Αθηναΐς Νέγκα, η τοξοβόλος Άννα Μαρία Βέλλη και ο πιστός στρατιώτης Περικλής Ασπρούλιας (σκηνοθέτης) είναι οι βασικοί συντελεστές του «Ροντέο», της νέας καθημερινής εκπομπής που οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τα απογεύματα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Όπως είναι γνωστό, η προγονός μας Ευρώπη, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας, καβάλησε ένα ταύρο και άρχισε να πετάει πάνω από τη Γηραιά Ήπειρο, στην οποία και δώρισε το όνομά της. Η υπέρτατη υπερηχητική τεχνολογία του ταύρου βρίσκεται στη κατοχή της ομάδας ΡΟΝΤΕΟ γι’ αυτό και κοσμεί τον θυρεό της» μας ενημερώνει η ομάδα του Βαγγέλη Περρή. Και συνεχίζουν:

«Με σεβασμό στην Ιστορία μας και με βαθιά συναίσθηση του πατριωτικού μας καθήκοντος αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπέρτατη τεχνολογία προς όφελος του Ελληνικού Λαού. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι με το τεράστιο μπάτζετ των 3 τρισεκατομμυρίων που προκύπτει από τα δικαιώματα που πουλήσαμε σε πηγή που δεν μπορούμε να κατονομάσουμε θα δημιουργήσουμε μια εκπομπή που θα συναντήσει τη συμπαντική συνειδητότητα. Σε περίπτωση που το σχέδιό μας δεν υλοποιηθεί, υπεύθυνες θα είναι οι ξένες δυνάμεις που υποστηρίζουν αντίπαλες εκπομπές».

18:50 «ΚΑΝΕ ΠΑΖΑΡΙ»

Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι, που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει καθημερινά παζάρι με διαγωνιζόμενους, που επιλέγει από το πολυπληθές κοινό, τους υποβάλλει σε δοκιμασίες και τους χαρίζει χρήματα και πλούσια δώρα.

Κάθε διαγωνιζόμενος δοκιμάζει την τύχη του και προσπαθεί να κάνει το σωστό παζάρι, μέσα από καταστάσεις που κρύβουν αγωνία, συγκίνηση, γέλιο, χαρά, κέφι και δράση.

Με μόνο «όπλο» το ένστικτό του, κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να μαντέψει σωστά, για να αποφύγει το ΖΟΝΚ και να βγει κερδισμένος.

21:00 «Survivor»

Το «Survivor», που προβάλλεται σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πάλι στην ελληνική τηλεόραση. Μια ομάδα από 24 ανθρώπους καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για βδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Το Survivor Ελλάδας ξεκινά με μία βασική διαφορά, σε σχέση με όσες παραλλαγές έχουμε δει. Θα πάρουν μέρος 12 παίκτες που επιλέχτηκαν μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές και 12 πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά στην Ελλάδα μέσα από τη δουλειά τους.
Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν ανταμοιβή την ασυλία, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια δραματική κορύφωση εξαιτίας των εβδομαδιαίων ελλείψεων.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές εκδοχές του show, το Survivor Eλλάδας θα δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR.

Παρουσιαστής του απαιτητικού σόου, ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης, που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και στους χώρους όπου θα γυριστεί το «Survivor» για τις ανάγκες του διαφημιστικού τρέιλερ.

entertainment.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024