Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Cloak and Dagger» της Μarvel

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Cloak and Dagger» της Μarvel

...

Το Cloak and Dagger, η νέα σειρά του Freeform από το σύμπαν της Marvel, βρήκε επιτέλους τους πρωταγωνιστές της. Ο Όντρεϊ Τζόζεφ του The Night Of και η κτηνίατρος του Disney Channel Ολίβια Χολτ υποδύονται τους υπερήρωες Tyrone «Ty» Johnson και Tandy Bowen.

Οι Cloak και Dagger είναι ένα ζευγάρι νεαρών υπερηρώων που προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες του δυνάμεις -τις οποίες απέκτησαν μετά την έκθεση τους σε ένα πειραματικό φάρμακο- ενώ την ίδια στιγμή ερωτεύονται.

Η Tandy πετάει στιλέτα φωτός ενώ ο Τy έχει την ικανότητα να «βυθίζει» τους άλλους στο σκοτάδι. Σύντομα οι δύο ήρωες συνεργάζονται και ανακαλύπτουν ότι οι δυνάμεις του ενός καλύπτουν τις αδυναμίες του άλλου, ενώ παλεύουν με τα συναισθήματά τους τα οποία περιπλέκουν τον κόσμο τους ακόμη περισσότερο.

Μαζί με την επιβεβαίωση του καστ, η Marvel κυκλοφόρησε και νέα περιγραφή των χαρακτήρων:

«Ο νεαρός Tyrone Johnson το μόνο που ήθελε να αποδείξει είναι ότι είναι ατρόμητος. Όταν όμως του παίρνουν μακριά ότι είχε πιο κοντινό, μαθαίνει να φοβάται. Τώρα μεγαλύτερος και πιο προστατευμένος κλείνεται στον εαυτό του, μέχρι που συναντά ένα κορίτσι που ονομάζεταιTandy και η ζωή του αλλάζει για πάντα.»

«Η κάποτε προνομιούχα μικρή Tandy, είδε την οικογένειά της να καταστρέφεται από μια ολέθρια καταιγίδα, που «ξερίζωσε» τη ζωή της. Τώρα, στο τέλος της εφηβείας της, μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα αγόρι ονόματι Tyrone, θα πυροδοτήσει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.»

Οι Cloak and Dagger έκαναν το ντεμπούτο τους το 1982 στις ιστορίες του Spider-Μan, ενώ έχουν εμφανιστεί σε διάφορα κλασικά κόμικ της Marvel συμπεριλαμβανομένου των X-Men.

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης σε σενάριο Τζόι Ποκάσκι (Daredevil), που απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες, καθώς το κανάλι στοχεύει στο να προσελκύσει το νεανικό κοινό ηλικίας 14-34. Η Marvel Television και η ABC Signature Studios θα είναι στη συμπαραγωγή, ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ο σκηνοθέτης του νέου δράματος του Freeform.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024