Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο ακόμη κύκλοι (8ος και 9ος) για το «American Horror Story»

Δύο ακόμη κύκλοι (8ος και 9ος) για το «American Horror Story»

...

Οι λάτρεις του American Horror Story θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά τουλάχιστον μέχρι το 2019, καθώς το δίκτυο FX παρήγγειλε δύο
ακόμη κύκλους, ενώ αναμένουν ήδη τον έβδομο.

Τα νέα για την επέκταση της διάσημης ανθολογικής σειράς σε όγδοη και ένατη σεζόν αποκαλύφθηκαν κατά την περιοδεία τύπου της Τηλεοπτικής Ένωσης Κριτικών (TCA).

Το δίκτυο δήλωσε ότι, «κάθε νέο κεφάλαιο είναι ένα πολιτιστικό γεγονός» και είναι ενθουσιασμένοι που ο Ράιαν Μέρφι, ο Μπραντ Φάλτσακ και όλη η δημιουργική ομάδα της σειράς, θα συνεχίσει να προσφέρει το πρωτοποριακό, περίφημο «American Horror Story» και τα επόμενα χρόνια.

Ο Μέρφι ισχυρίστηκε ότι η έβδομη σεζόν «θα περιέχει μια μεγάλη σύνδεση», ίσως να επιστρέψουν διάφοροι χαρακτήρες από το American Horror Story: Freak Show, ενώ εξακρίβωσε τη συμμετοχή των Σάρα Πόλσον και Έβαν Πίτερς.

Eπιπλέον, μία ξεχωριστή επερχόμενη σεζόν μπορεί να φέρει σε επαφή χαρακτήρες από τους κύκλους Murder House και Coven, ενώ μην ξεχνάμετην όποια «μυστική σεζόν» φέρεται να έχει γράψει ο Μέρφι.

Ο Τζον Λάντγκραφ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, είχε δηλώσει ότι, «η έβδομη σεζόν θα περιβάλλεται επίσης από σούπερ μυστικότητα», λέγοντας ότι «ο Ράιαν έχει ακόμη μία πρωτοποριακή ιδέα, πώς να προσφέρει κάτι φρέσκο και διαφορετικό, που το κοινό δεν θα έχει ξαναδεί».

Ο Τζον Λάντγκραφ είπε ακόμη ότι, «το American Horror Story ξεκίνησε την επανάσταση στις μοντέρνες μίνι σειρές, ενώ όπως αποδεικνύεται από την πιο πρόσφατη σεζόν του Roanoke, παραμένει το ίδιο σημαντική με την πρώτη σεζόν, το Murder House, που εξέπληξε το κοινό πριν έξι χρόνια».

Η έκτη σεζόν του American Horror Story προβλήθηκε την περσινή χρονιά με εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης για το FX, κατακτώντας την κορυφή των μίνι σειρών της καλωδιακής τηλεόρασης μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18-49.

entertainment.in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024