Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Apple επεκτείνει τις υπηρεσίες streaming με δικό της τηλεοπτικό περιεχόμενο

H Apple επεκτείνει τις υπηρεσίες streaming με δικό της τηλεοπτικό περιεχόμενο

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός Apple ανεβάζει (ξανά) τον πήχη ψηλά, καθώς σχεδιάζει να δημιουργήσει τα δικά της τηλεοπτικά προγράμματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal στελέχη της Apple βρίσκονται σε συζητήσεις με γνωστούς παραγωγούς του Χόλιγουντ σχετικά με την παραγωγή αυθεντικού περιεχομένου, κάτι που θέλει να διαθέσει στους πελάτες της μέχρι τα τέλη του 2017.

Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει την υπηρεσία Apple Music (μία συνδρομητική υπηρεσία που κοστίζει 10 δολάρια το μήνα), ώστε η εταιρία να ανταγωνιστεί το Spotify.

Όπως αναφέρει το άρθρο, η Apple δεν ελπίζει να συναγωνιστεί τις μεγάλες υπηρεσίες video streaming, σαν των Netflix και Amazon, αλλά τις αντίπαλες υπηρεσίες streaming μουσικής.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει ακόμη υπογράψει συμφωνίες για νέα τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, καθώς ακόμη καταστρώνει μια επιχειρηματική στρατηγική που θα βασίζεται στο αυθεντικό περιεχόμενό της. Πάντως, τα σχέδια για τις ταινίες είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά την απόφαση της Apple να αγοράσει και να επεκτείνει τα βίντεο «Carpool Karaoke», όπου έγιναν διάσημα από το τηλεοπτικού σόου The Late Late Show με παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντεν, και τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας Apple Music.

entertainment.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024