Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίληψη και φωτογραφίες των νέων επεισοδίων «Τhe Walking Dead»

Περίληψη και φωτογραφίες των νέων επεισοδίων «Τhe Walking Dead»

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Το AMC κυκλοφόρησε τρεις νέες φωτογραφίες από το δεύτερο μέρος της έβδομης σεζόν του The Walking Deadενόψει της πρεμιέρας στις 12 Φεβρουαρίου, οι οποίες δείχνουν τον Ρικ και την ομάδα του πίσω στη δράση, καθώς επισκέπτονται το Χίλτοπ.

Η καινούργια σύνοψη για την πρεμιέρα της διάσημης σειράς υπόσχεται «περισσότερα από λόγια», μας προετοιμάζει για «νέους επιζώντες σε φοβερά μέρη» καθώς και για «προδοσία» από κοντινά πρόσωπα.

Επίσης, η σύνοψη μας παραπέμπει στο «All Out War», τους δύο ξεχωριστούς τόμους της ομώνυμης σειράς κόμικ, οι οποίοι «καλύπτουν» τη σύγκρουση μεταξύ των ομάδων «Militia» και «Saviors» με επικεφαλής τους Ρικ και Νίγκαν αντίστοιχα.

«Στο πρώτο μισό της έβδομης σεζόν είδαμε τον Ρικ (Άντριου Λίνκολν) και την ομάδα του καταρρακωμένους από το Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), να αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις διαταγές του και να ζουν με τους κανόνες του. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία τους για τον πόλεμο και στη συγκέντρωση προμηθειών και δυναμικού ώστε να κατατροπώσουν τον Νίγκαν μια και καλή.

Η ομάδα του Ρικ θα μάθει για ακόμη μια φορά ότι ο κόσμος δεν είναι όπως νόμιζαν. Είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι είχαν δει μέχρι τώρα. Ενώ έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό, να συντρίψουν τον Νίγκαν, δεν θα είναι εύκολο. Το πιο σημαντικό είναι πως απαιτούνται περισσότερα από την Αλεξάνδρεια για τη νίκη. Χρειάζονται το Κίνγκντομ και το Χίλτοπ, αλλά σε αντίθεση με τον Ρικ, ο Εζέκιελ (Καρι Πέιτον) και ο Γκρέγκορι (Ζάντερ Μπέρκελεϊ) δεν θέλουν αιματοχυσίες. Για να τους μεταπείσουν θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από λόγια. Μέχρι πού θα φτάσουν ο Ρικ και η ομάδα του για να βρουν όπλα, φαγητό και νέους σύμμαχους, είναι -κατά έναν τρόπο- αξιοθαύμαστο.

Θα γνωρίσουμε καινούργιους επιζώντες σε απίστευτα μέρη. Θα δούμε τους πρωταγωνιστές να δοκιμάζονται με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί. Θα υπάρξει προδοσία από άτομα που εμπιστευόμαστε. Ενώ ο Ρικ είναι πεπεισμένος, καθώς βλέπει την ομάδα του και πολλούς άλλους να συγκεντρώνονται για να κερδίσουν τον Νίγκαν. Αλλά τίποτα δεν θα τους προετοιμάσει για την αναμέτρηση με τον Νίγκαν και τον στρατό του.»

Το δεύτερο μέρος της σειράς φαινόμενο The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική, στο FOX. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024