Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε θα δούμε το τρέιλερ και την πρεμιέρα του «Twin Peaks»;

Πότε θα δούμε το τρέιλερ και την πρεμιέρα του «Twin Peaks»;

...

Μαντώ Σιώμου

Η αναβίωση του μυστηριώδους θρίλερ Twin Peaks, απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας. Η διάσημη σειρά των Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ επιστρέφει με ένα δίωρο επεισόδιο στις 21 Μαΐου στο Showtime, ενώ έχει επιβεβαιωθεί η παραγγελία 18 επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν μέσα στο έτος.

Τη δίωρη πρεμιέρα θα ακολουθήσουν δύο επιπλέον επεισόδια τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω streaming.

Το Showtime και ο Ντέιβιντ Λιντς αποκάλυψαν στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης, εάν το 18ο επεισόδιο αποδειχθεί και το τελευταίο της σειράς. Πότε θα δούμε το τρέιλερ και τι ρόλο θα παίξει το πρίκουελ «Fire Walk With Me».

Ο επικεφαλής του δικτύου Ντέιβιντ Νέβινς επιβεβαίωσε την πρόθεση τουTwin Peaks για 18 νέα επεισόδια, τα οποία θα βάλουν τέλος στη σειρά, δηλώνοντας ότι, «είναι σχεδιασμένο να υπάρξει ένα σύντομο, μοναδικό τέλος».

Κατά τη διάρκεια της δικής του απρόσμενης εμφάνισης στο πάνελ του TCA, o Λιντς επεσήμανε ότι εξαρχής «δεν είχε την πρόθεση να επανεξετάσει το Twin Peaks, έτσι ώστε οτιδήποτε να είναι πιθανό στο μέλλον».

Επίσης, ο Νέβινς τόνισε ότι μπορεί να μην δούμε ένα παραδοσιακό τρέιλερ για την αναβίωση της σειράς, την οποία και αποκάλεσε «εκδοχή καθαρής ηρωίνης του Ντέιβιντ Λιντς».

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε ένα παραδοσιακό τρέιλερ. Μπορεί να δείτε στην αρχή κάποια αποσπάσματα από τα γυρίσματα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι από εκείνα τα τρείλερ που προδίδουν όλα τα βασικά σημεία της υπόθεσης, όπως γίνεται σταθερά στο χώρο του κινηματογράφου» δήλωσε ο Νέβινς.

Φυσικά τόσο ο Λιντς όσο και το καστ της σειράς απεχθάνονται να αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή. Ωστόσο ο Λιντς δήλωσε ότι το «κακό σίκουελ της σειράς «Fire Walk With Me» και η ιστορία των τελευταίων επτά ημερών της Λόρα Πάλμερ θα είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Τέλος, κατά την διάρκεια του πάνελ, ειπώθηκε ότι η ηθοποιός Λόρα Ντερν θα υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα, κατά πάσα πιθανότητα ενός σερίφη, ενώ η Μάντχεν Άμικ «εξεπλάγην» από την πορεία του τηλεοπτικού χαρακτήρα της, Σέλι Τζόνσον, εδώ και 25 χρόνια.

Σίγουρα αδημονούμε για οποιοδήποτε νεότερο στοιχείο υπάρξει για τον τρίτο κύκλο της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στις 21 Μαΐου.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024