Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ1

Τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές στην ΕΡΤ1

Τρεις ενημερωτικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 7 και 8 και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ1. Συγκεκριμένα: Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 έως και τις 10:00 το πρωί η Ελένη Χρονά και ο Γιάννης Σκάλκος θα είναι «ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ». Η νέα πρωινή εκπομπή θα μας ενημερώνει για […]

Τρεις ενημερωτικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 7 και 8 και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ1. Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 07:00 έως και τις 10:00 το πρωί η Ελένη Χρονά και ο Γιάννης Σκάλκος θα είναι «ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Η νέα πρωινή εκπομπή θα μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την υγεία, στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, στο περιβάλλον, στον κόσμο, ενώ θα ασχολείται και με θέματα που αξίζουν της προσοχής μας, όπως σπουδαίες δράσεις σε απομακρυσμένες γωνιές της Ελλάδας, Έλληνες που διακρίνονται για τη δράση τους και το έργο τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καινοτόμους επιχειρηματίες που ανοίγουν τα φτερά τους κόντρα στην κρίση κ.ά.

Αρχισυνταξία: Πιέρρος Τζανετάκος.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας.
Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.
Δημοσιογραφική ομάδα: Αθηνά Σαλούστρου, Νάσια Μπουλούκου.

  • Στη συνέχεια, από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Τάκης Σαράντης και η Έλενα Μπουζαλά, θα προσεγγίζουν την επικαιρότητα «αλλιώς», με διαφορετική ματιά στην πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική επικαιρότητα, με θέματα και συνεντεύξεις από την Αθήνα και την Περιφέρεια και με ανατρεπτική διάθεση για όσα συμβαίνουν γύρω μας. «Πάμε αλλιώς» ο τίτλος της δίωρης ενημερωτικής εκπομπής.
  • Νέα δίωρη πρωινή ενημερωτική εκπομπή, με τον Νίκο Αγγελίδη και τον Χρήστο Παγώνη, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε μέρα στις 10:00. Η καθημερινή εκπομπή «10 ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» υπόσχεται στυλ διαφορετικό, προσεγγίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας, των συνανθρώπων μας της διπλανής πόρτας. Με χαμογελαστά πρόσωπα, στυλ χαλαρό, αλλά και μάχιμο, με φόντο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις που τρέχουν.

Συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας και την ομογένεια, αναδεικνύοντας το θετικό πρόσωπο του ελληνισμού που προσπαθεί, δημιουργεί, αντιστέκεται…
Γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, άμεση επαφή με όλες τις πηγές του ρεπορτάζ, σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ανάλυση των εξελίξεων σε πολιτικό (και όχι μόνο…) επίπεδο.

Παρουσίαση: Νίκος Αγγελίδης, Χρήστος Παγώνης.
Αρχισυνταξία: Έφη Ζέρβα.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης.
Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Φούρλα.
Δημοσιογραφική ομάδα: Άντζελα Ζούγρα, Γιώργος Καρυωτάκης, Ηλίας Κούκος, Ρούλα Κρικώνη, Αντριάνα Μπίνη, Αννίτα Πασχαλινού, Λία Ταρούση.

● Το χρονικό διάστημα από τις 9 έως και τις 20 Ιανουαρίου 2017, την εκπομπή θα παρουσιάζουν ο Χρήστος Παγώνης και ο Κώστας Λασκαράτος.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024