Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ένας Άλλος Κόσμος» του Παπακαλιάτη έρχεται στην Cosmote TV

«Ένας Άλλος Κόσμος» του Παπακαλιάτη έρχεται στην Cosmote TV

...

Η τελευταία δημιουργία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κανάλι COSMOTE CINEMA 1HD της COSMOTE TV, στις 21:00.

Η ταινία επικεντρώνεται σε τρεις ερωτικές ιστορίες ανάμεσα σε έλληνες και ξένους πολίτες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Το καστ αποτελείται από σημαντικούς ηθοποιούς από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Τζ. Κ. Σίμονς, που βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία Whiplash (Χωρίς μέτρο).

Ο Σίμονς, υποδύεται τον Σεμπάστιαν έναν Γερμανό που εργάζεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη, και γνωρίζει έξω από το σούπερ μάρκετ τη Μαρία μια Ελληνίδα νοικοκυρά, μπλεγμένη στα προβλήματα της κρίσης, την οποία παίζει η Μαρία Καβογιάννη. Οι συναντήσεις τους αποτελούν την εβδομαδιαία απόδρασή της από τη μικροαστική της πραγματικότητα. Ο βραβευμένος ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι αυτό που τον προσέλκυσε στην ταινία ήταν το σενάριο και τα παγκόσμια ζητήματα με τα οποία ασχολείται.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης, η Άντρεα Όσβαρτ, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Tawfeek Barhom και η Νίκη Βακάλη.

Ο Φάρις τον οποίο παίζει ο Barhom, είναι ένας Σύριος μετανάστης που σώζει τη φοιτήτρια Δάφνη (Βακάλη) από μια ληστεία, με την τυχαία συνάντησή τους να αποκτά αναπάντεχη συνέχεια. Ο 40άρης Γιώργος (Παπακαλιάτης), στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία, βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν προβληματικό γάμο, αλλά η ζωή του ξεμπλοκάρει μετά τη γνωριμία του με τη Σουηδέζα Ελίζ (Όσβαρτ). Τέλος, ο Χατζησάββας ως ο χρεοκοπημένος επιχειρηματίας Αντώνης έχει παραδοθεί στο τυφλό ρατσιστικό μίσος.

Ο έρωτας σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται και αλλάζει είναι πανταχού παρών, και μαζί μ’ αυτόν οι βολές για τη φασιστική βία και τις παθογένειες της μικροαστικής οικογένειας.

Το «Ένας Άλλος Κόσμος» σάρωσε το box office και βραβεύτηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την ερμηνεία του Μηνά Χατζησάββα, ενώ απέσπασε άλλες τρεις υποψηφιότητες.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024