Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο επιτυχημένες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για φέτος

Οι πιο επιτυχημένες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για φέτος

...

Μαντώ Σιώμου

Κάθε χρόνο οι Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις πιστές στο πνεύμα των ημερών δημιουργούν ένα κλίμα ενθουσιασμού.

Μικρά τηλεοπτικά σποτ έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης, συγκίνησης, νοσταλγίας αλλά και συμπόνιας, ενώ κάποια από αυτά υπενθυμίζουν στον κόσμο πως το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι να τις περνάει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αυτό ήταν και το μήνυμα της φετινής Χριστουγεννιάτικης διαφήμισης του Χίθροου, η οποία κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των ταξιδιωτών, με πρωταγωνιστές δύο γέρικα αρκουδάκια, τα οποία προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Λονδίνου περιμένοντας τη στιγμή που θα ανταμώσουν στις αφίξεις κάποια γνώριμα πρόσωπα.

Coming Home for Christmas


Το Χίθροου γιόρτασε τα 70 του χρόνια πριν ένα μήνα δημοσιεύοντας στο youtube το παραπάνω συγκινητικό βίντεο με μότο «Το καλύτερο δώρο απ’ όλα, είναι να επιστρέφεις σπίτι».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η φετινή Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του ιστότοπου Allegro, από την Πολωνία, η οποία λίγο μετά την κυκλοφορία της ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια προβολές.

Στη διαφήμιση βλέπουμε τη χιουμοριστική αλλά και γλυκιά προσπάθεια ενός άντρα να μάθει αγγλικά, για ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε Πολωνικά για να δακρύσουμε.

English for beginners

Αντιθέτως η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των καταστημάτων John Lewis μας πρόσφερε μόνο γέλιο. Το νέο σποτ αφορά ένα κοριτσάκι που λατρεύει να χοροπηδάει, και τον σκύλο της Μπάστερ. Όταν οι γονείς της θα αγοράσουν και θα τοποθετήσουν ένα τραμπολίνο στην αυλή για τα Χριστούγεννα, τότε θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι η μοναδική με το πάθος να χοροπηδάει.

Στη διαφήμιση ακούγεται το τραγούδι «One Day I’ll Fly Away» (Μια ημέρα θα πετάξω μακριά) από το μουσικό συγκρότημα Vaults.

Buster The Boxer


Μετά το μπόξερ Μπάστερ έρχεται ένα άλλο ζωάκι να κλέψει τις καρδιές μας, η γάτα. Οι περισσότεροι που έχουν κατοικίδιο γάτα γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να στολίσουν τα Χριστούγεννα, χωρίς ατυχήματα… Το ίδιο σκεφτόταν και η εταιρεία Τemptations, η οποία βρήκε τη λύση για να παραμείνουν απασχολημένες τις γιορτές. Και «ούτε γάτα ούτε ζημιά»;

Keep them Busy


Η μαγεία των Χριστουγέννων παρουσιάζεται και στην διαφήμιση κινουμένων σχεδίων των καταστημάτων Sainsbury’s.

Ο ηθοποιός Τζέιμς Κόρντεν εξιστορεί, τραγουδώντας την προσπάθεια ενός σκληρά εργαζόμενου πατέρα, να τα προλάβει όλα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, μέχρι την στιγμή που συνειδητοποιεί ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να προσφέρει στην οικογένειά του είναι «αυτός».

The Greatest Gift

Αξιοσημείωτη ήταν και η περσινή Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των καταστημάτων Sainsbury’s, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο γάτος Μογκ, της συγγραφέως και εικονογράφου παιδικών βιβλίων Τζούντιθ Κερ, παίρνει σάρκα και οστά, και πρωταγωνιστεί σε μια αξιαγάπητη σειρά από ατυχή γεγονότα που παραλίγο να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα για την οικογένεια Τόμας.

Μοg’s Christmas Calamity

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024