Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Sherlock» αποκαλύπτει την αγάπη του στο νέο τρέιλερ του 4ου κύκλου

Ο «Sherlock» αποκαλύπτει την αγάπη του στο νέο τρέιλερ του 4ου κύκλου

...

Σκοτεινό και μυστηριώδες είναι το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το BBC για τον τέταρτο κύκλο της σειράς Sherlock, με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν ως το αχτύπητο δίδυμο Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Τζον Γουάτσον.

Ο νέος κύκλος εστιάζει στον νέο «κακό» Κάλβερτον Σμιθ, τον οποίο υποδύεται ο Τόμπι Τζόουνς (Wayward Pines), o οποίος φαίνεται να κρατάει «αιχμάλωτους» τους Σέρλοκ, Γουάτσον και Μάικροφτ. Στο τρέιλερ ο Σμιθ λέει, «πως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον καλύτερό σου φίλο, είναι να του πεις το πιο σκοτεινό σου μυστικό». H πιο σοκαριστική στιγμή όμως, είναι όταν ο Σέρλοκ λέει «Σ’αγαπώ».

Το Sherlock θα κάνει πρεμιέρα την 1 Ιανουαρίου 2017 με το επεισόδιο «The Six Thatchers» (μια αναφορά στο παραμύθι του Άρθουρ Κόναν Ντόυλ «The Six Napoleons»), το οποίο θα συνεχίσει τα γεγονότα μετά το θάνατο του Μάγκνουσεν.

Ο Σέρλοκ θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τρία νέα επεισόδια σε σκηνοθεσία Ρέιτσελ Ταλαλάι (Doctor Who, The Flash) τα οποία υπόσχονται γέλιο, κλάμα, εκπλήξεις και αναπάντεχες υποθέσεις.

Ο τέταρτος κύκλος ξεκινάει με τον αγαπημένο εκκεντρικό ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, να επιστρέφει στη Βρετανία, καθώς ο πιστός συνεργάτης του Δρ. Τζον Γουάτσον και η γυναίκα του Μαίρη, αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερή τους πρόκληση… να γίνουν γονείς.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024