Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου 10 & 11/12

Οι καλύτερες ταινίες του Σαββατοκύριακου 10 & 11/12

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 13:20 BATMAN – STAR Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Μάικλ Κίτον, Κιμ Μπάσιντζερ, Μπίλι Ντι Γουίλιαμς Διάρκεια: 117 λεπτά Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 1989, πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού ήρωα της DC Comics, δημιούργημα του Μπομπ Κέιν, από το «τρομερό παιδί» του φανταστικού, τον Τιμ Μπάρτον. Η ταινία κέρδισε […]

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

13:20 BATMAN – STAR
Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Μάικλ Κίτον, Κιμ Μπάσιντζερ, Μπίλι Ντι Γουίλιαμς
Διάρκεια: 117 λεπτά

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 1989, πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού ήρωα της DC Comics, δημιούργημα του Μπομπ Κέιν, από το «τρομερό παιδί» του φανταστικού, τον Τιμ Μπάρτον. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλλιτεχνικής διεύθυνσης.

Σε αρκετά μικρή ηλικία, ο Μπρους Γουέιν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του από ληστές. Από τότε ορκίστηκε να προστατέψει την πόλη που μεγάλωσε, την Γκόθαμ Σίτι, από τα κακοποιά στοιχεία. Η σπηλιά που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την έπαυλή του αποτελεί το ορμητήριο και καταφύγιό του. Τώρα πια, πίσω από το πρόσωπο του επιχειρηματία Μπρους Γουέιν κρύβεται ο μασκοφόρος τιμωρός του εγκλήματος, ο Μπάτμαν. Και αυτή τη φορά πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με τον Τζόκερ, έναν αδίστακτο εγκληματία με παραμορφωμένο πρόσωπο, που έχει συλλάβει ένα πανούργο και… θανατηφόρο σχέδιο για να αποκτήσει τον έλεγχο της Γκόθαμ Σίτι…




21:00 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ – ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία-σενάριο: Τζέισον Ράιτμαν.
Παίζουν: Άαρον Έκχαρτ, Μαρία Μπέλο, Κέιτι Χολμς, Κάμερον Μπράιτ, Γουίλιαμ Μέισι, Σαμ Έλιοτ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ρομπ Λόου, Άνταμ Μπρόντι, Ντέιβιντ Κέσνερ
Διάρκεια: 92΄

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ, 2005. Η τολμηρή κωμωδία του Τζέισον Ράιτμαν, που βασίζεται στο μπεστ-σέλερ του Κρίστοφερ Μπάκλεϊ, ήταν υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης ταινίας και καλύτερου ηθοποιού για κωμωδία ή μιούζικαλ).

Ο όμορφος, γοητευτικός, πανέξυπνος και πάντα ετοιμόλογος Νικ Νέιλορ, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου για λογαριασμό μεγάλης καπνοβιομηχανίας και ο αντιπρόεδρος στην Ακαδημία Σπουδών Καπνού. Δουλειά του είναι να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και να παρουσιάζει το κάπνισμα σαν μία μη-επιβλαβή συνήθεια προς όφελος των αφεντικών του, κάτι το οποίο κάνει με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, προσπαθεί να είναι σωστό πρότυπο πατέρα για το δωδεκάχρονο γιο του, περνώντας χρόνο μαζί του και εξηγώντας του τη δουλειά του, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνη την πρώην σύζυγό του. Η Χέδερ Χολογουέι, μία νεαρή και φιλόδοξη δημοσιογράφος, τον προσεγγίζει και τον… αποπλανεί με σκοπό να συγκεντρώσει στοιχεία για ένα άρθρο. Όταν όλα τα άπλυτα του Νικ βγαίνουν στη φόρα, οι εχθροί του θα βρουν την ευκαιρία που περίμεναν τόσο καιρό. Θα καταφέρει ο δαιμόνιος λομπίστας να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά;

21:00 ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ – STAR
Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ
Διάρκεια: 90 λεπτά

Κινούμενα Σχέδια, βρετανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2014 σε ***Α’ Προβολή***

Ένας νεαρός περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12

13:45 ΛΕΜΟΝΙ ΣΝΙΚΕΤ. ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Σκηνοθέτης: Μπραντ Σίλμπερλινγκ
Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Λίαμ Άικεν, Μέριλ Στριπ, Τζουντ Λο, Έμιλι Μπράουνινγκ, Μπίλι Κόνολι, Λούιζ Γκούζ
Διάρκεια: 92′

Κωμωδία φαντασίας του Μπραντ Σίλμπερλινγκ, με πολλά γνωστά ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου, παραγωγής 2004.

Πυρκαγιά αποτεφρώνει την έπαυλη των Μποντλέρ. Οι γονείς πεθαίνουν. Ο διαχειριστής της περιουσίας ορίζει κηδεμόνα των τριών ορφανών τον κόμη Όλαφ, έναν ατάλαντο ηθοποιό.
Όταν τον κρίνει ακατάλληλο, στέλνει τα ανήλικα στους θείους τους. Όμως, ο Όλαφ προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει ξανά την κηδεμονία και να αρπάξει τα χρήματα των παιδιών.




21:00 ΟΛΑ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΕΡΤ2

Σκηνοθεσία: Εμίρ Κουστουρίτσα, Σπάικ Λι, Μεντί Σαρέφ, Κάτια Λουντ, Ρίντλεϊ και Τζόρνταν Σκοτ, Στέφανο Βενερούζο, Τζον Γου.
Παίζουν: Κέλι Μακντόναλντ, Ρόζι Πέρεζ, Ντέιβιντ Θιούλις, Άνταμα Μπίλα, Έλις Ρουάμπα, Βέρα Φερνάντεζ, Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, Αντρέ Ρόγιο, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Χάνα Χόντσον κ.ά.
Κοινωνικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ιταλίας 2005.
Διάρκεια: 118΄

Μια ταινία για όλα τα «αόρατα» παιδιά, σε κάθε γωνιά της Γης.
Επτά ιστορίες από διάφορες χώρες (εμπόλεμη Αφρική, Σερβία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Κίνα) με ήρωες «αόρατα» παιδιά, που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας, είναι θύματα εκμετάλλευσης, βιώνουν τις κοινωνικές ανισότητες, επιβιώνουν σε εμπόλεμη ζώνη, θέλουν αλλά δεν μπορούν να παραμείνουν παιδιά.
Καταξιωμένοι σκηνοθέτες από κάθε γωνιά του κόσμου, προσφέρουν τα δικά τους σχόλια και την προσωπική τους οπτική γωνία στο επείγον αυτό θέμα, ευελπιστώντας να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη.

Μία τεράστια παραγωγή, με τη στήριξη της UNICEF, του UN World Food Programme και του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών. Οι παραγωγοί της ταινίας διέθεσαν μέρος των εσόδων στο ταμείο All the Invisible Children (UNICEF, Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού, Επιτροπή Αναπτυξιακής Βοήθειας).




23:00 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ – ΕΡΤ3

Σκηνοθεσία: Στίβεν Φρίαρ
Παίζουν: Τόνι Λο Μπιάνκο,Τέρενς Σταμπ, Τζον Χαρτ, Λάουρα ντε Σόλ

Αστυνομικό θρίλερ παραγωγής Αγγλίας 1984 Διάρκεια: 98′

Λονδίνο 1973. Ένας νεαρός κρατούμενος ο Ουίλ Πάρκερ, για να αποφύγει τη βαριά ποινή καταδίδει τους συνεργάτες του στην αστυνομία. Η κατάθεσή του στο δικαστήριο είναι καταλυτική. Όμως, καθώς φεύγει, ακούει τους κατηγορούμενους να του τραγουδούν «Θα ξανασυναντηθούμε κάποια ηλιόλουστη μέρα». Ο Ουίλ ξέρει πως έχει υπογράψει τη θανατική του καταδίκη. Οι μπράβοι των παλιών του φίλων θα τον ξαναβρούν όμως μετά από δέκα χρόνια στην Ισπανία. Η ηλιόλουστη μέρα έφτασε. Ένας επαγγελματίας δολοφόνος μαζί με τον μαθητευόμενό του βρίσκονται στα ίχνη του. Ζει με άλλο όνομα και τον φέρνουν στο Παρίσι, όπου βρίσκεται ο πρώην συνεργάτης του. Οι διώκτες του είναι πανέτοιμοι για την εκτέλεση. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον σώσει. Το κυνηγητό αρχίζει, όταν, όμως, τον απάγουν, όλα πηγαίνουν στραβά.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024