Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα μείνει ή θα φύγει ο Τσάντλερ Ριγκς από το «Walking Dead»;

Θα μείνει ή θα φύγει ο Τσάντλερ Ριγκς από το «Walking Dead»;

...

Μαντώ Σιώμου

Οι απανταχού οπαδοί τoυ Τhe Walking Dead, της διάσημης σειράς του AMC, έχουν αρχίσει να αγωνιούν για τη μοίρα του πρωταγωνιστή Καρλ, τον οποίο υποδύεται ο Τσάντλερ Ριγκς.

Παρόλο που σαν Καρλ διατηρεί ζωντανή την ελπίδα για το μέλλον της σειράς, υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από αυτή διότι έγινε αποδεκτός στο πανεπιστήμιο.

Τα «σενάρια» για την αποχώρηση του 17χρονου ξεκίνησαν όταν η οικογένειά του δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας 7 ετών με την παραγωγή της σειράς, και πως σύντομα θα μπει στο Πανεπιστήμιο Όμπερν της Αλαμπάμα.

Ο πρωταγωνιστής του Walking Dead, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter ότι, «θα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να ισορροπήσει δουλειά και σπουδές». Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της σειράς αμφιβάλλουν για τον τηλεοπτικό «θάνατό» του.

«Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση γιατί θα είναι υπέροχο. Θα ήθελα να παραμείνω στο «The Walking Dead», να παίζω βιντεοπαιχνίδια, να κάθομαι με τους φίλους μου, και να έχω μια φυσιολογική ζωή -και το πανεπιστήμιο να είναι ακόμη μία φοβερή εμπειρία της ζωής μου» δήλωσε ο Τσάντλερ Ριγκς.

Επίσης, ο ηθοποιός πιστεύει ότι εάν οι καθηγητές του είναι συνεργάσιμοι, επιλέξει δύο ή τρία μαθήματα ή εάν παρακολουθήσει κάποια μέσω διαδυκτίου… θα μπορέσει να είναι πρωταγωνιστής του Walking Dead και φοιτητής παράλληλα. Σίγουρα πάντως θα το προσπαθήσει.

Ο Ριγκς δεν θέλησε να σχολιάσει εάν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για την 8η σεζόν της σειράς, αυξάνοντας έτσι τις ανησυχίες των τηλεθεατών, σίγουρα όμως μετά το τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «Sing Me a Song», βρίσκεται στο επίκεντρο!

Θα μπορούσε όμως η ιστορία του Καρλ να παρεκκλίνει από την γενικότερη ατμόσφαιρα του κόμικ;

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024