Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκηνές από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones στο τρέιλερ του HBO για το 2017

Σκηνές από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones στο τρέιλερ του HBO για το 2017

Τζένη Παπαγεωργίου Μία, δύο, τρεις! Φευγαλέα, αυτές είναι οι σκηνές από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones που με εξαιρετική φειδώ αποκαλύπτει το HBO στο τρέιλερ του για τη νέα σεζόν. Το 2017 μεταξύ σειρών που έρχονται, σειρών που επαναλαμβάνονται και εκπομπών που αναμένονται, τα τρία πλάνα από την πολύ-αναμενόμενη νέα σεζόν του GoT […]

Τζένη Παπαγεωργίου

Μία, δύο, τρεις! Φευγαλέα, αυτές είναι οι σκηνές από τον 7ο κύκλο του Game of Thrones που με εξαιρετική φειδώ αποκαλύπτει το HBO στο τρέιλερ του για τη νέα σεζόν. Το 2017 μεταξύ σειρών που έρχονται, σειρών που επαναλαμβάνονται και εκπομπών που αναμένονται, τα τρία πλάνα από την πολύ-αναμενόμενη νέα σεζόν του GoT κλέβουν την παράσταση και κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Τι βλέπουμε, τι συμπεραίνουμε; Τρία πρόσωπα. Τον Τζον Σνόου, τη Σάνσα, την Άρια. Προφανώς, κρατούν στα χέρια τους την έκβαση της νέας σεζόν που υπόσχεται πολλά αλλά προς το παρόν –σκόπιμα – διαρρέει εξαιρετικά λίγες πληροφορίες στα εκατομμύρια των φανατικών φίλων της σειράς.

Ο Σνόου παραμένει ισχυρός παίκτης στο παιχνίδι, Βασιλιάς του Βορρά πλέον, η Σάνσα – κρίνοντας πάντα από το χιονισμένο φόντο του πλάνου – «παίζει» να βρίσκεται κάπου στο Βορρά κοντά ή όχι στον Τζον Σνόου – ενώ η Άρια, πάνω στο άλογο πορεύεται, προφανώς διεκδικώντας κι άλλη εκδίκηση…Πού; Μήπως ήρθε η ώρα της συνάντησης των τριών; Υπομονή, θα το δούμε σύντομα. Η Καλίσι δεν εμφανίζεται πουθενά, οπότε περιμένουμε η επόμενη πληροφόρηση να αφορά στη Μητέρα των Δράκων και το δικό της…γεωγραφικό στίγμα!

Ο 67χρονος Τζιμ Μπρόουντμπεντ – είναι ο ηθοποιός που έπαιξε τον τον πατέρα της Μπρίτζετ Τζόουνς και τον Οράτιο Σλάγκχορν στις ταινίες Χάρι Πότερ – έχει ανανκοινωθεί ότι θα αναλάβει έναν ρόλο εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του 7ου και 8ου κύκλου ενώ θεαματικές σκηνές μαχών, άφθονο αίμα και βία είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Συντομότερος από ότι συνήθως, ο 7ος κύκλος του Game of Thrones, σύμφωνα πάντα με το HBO, θα περιλαμβάνει επτά μόνο επεισόδια, και αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα από το συνηθισμένο, δηλαδή κάπου μέσα στο καλοκαίρι του 2017, δεδομένου ότι οι παραγωγοί καθυστέρησαν τα γυρίσματα εξαιτίας του καιρού.

«Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο Game of Thrones, οι παραγωγοί Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη η σειρά, θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι», δήλωσε το καλοκαίρι ο Κέισι Μπλόις, πρόεδρος προγραμματισμού του HBO.

Οι σκηνοθέτες της 7ης σεζόν θα είναι οι Μαρκ Μάιλοντ, Τζέρεμι Ποντέσουα, Ματ Σέικμαν και Άλαν Τέιλορ. Η παραγωγή θα βασιστεί κυρίως σε γυρίσματα στη Βόρεια Ιρλανδία, την Ισπανία και την Ισλανδία.

Τέλος, οι εκτελεστικοί παραγωγοί του έβδομου κύκλου, μαζί με τους Ντέιβιντ Μπενίοφ και Νταν Γουέις, θα είναι οι Κάρολιν Στράους, Φρανκ Ντόλτζερ και Μπερναντέτ Κόλφιλντ, με συνεκτελεστικούς παραγωγούς τους Γκάιμον Κάσαντι, Βινς Τζεράρντις, Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και Μπράιαν Κόγκμαν, ενώ οι Κρις Νιούμαν, Γκρεγκ Σπενς και Λίσα ΜακΑτάκνι θα είναι οι παραγωγοί.

Αυτά προς το παρόν – δεν είναι πολλά ομολογουμένως – φανταζόμαστε όμως ότι προσεχώς το HBO θα αρχίσει με το σταγονόμετρο να αποκαλύπτει ψήγματα πληροφορίας σχετικά με τα όσα θα δούμε το καλοκαίρι.

Αναμένουμε!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, στο ΗΒΟ έρχονται μεταξύ άλλων τα: Big Little Lie, The Deuce, The Young Pope, Room 104, Crashing αλλά και νέες σεζόν των Ballers, Veep, Vice Principals, Animals, Curb Your Enthusiasm, Vice, Insecure κ.ά.

Παρακολουθήστε ακόμη το πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την παραγωγή του 7ου κύκλου Game of Thrones

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024