Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερομηνία πρεμιέρας για το Sense8: A Christmas Special και τη δεύτερη σεζόν

Ημερομηνία πρεμιέρας για το Sense8: A Christmas Special και τη δεύτερη σεζόν

...

Το δίωρο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Sense8, των αδερφών Γουατσόφσκι, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Τα δέκα καινούργια επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα είναι διαθέσιμα για streaming, παγκοσμίως, στις 5 Μαίου 2017.

Το Sense8 ακολουθεί τις ιστορίες οχτώ διαφορετικών ανθρώπων, σε οχτώ διαφορετικές χώρες, οι οποίοι συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους με κάποιο μεταφυσικό τρόπο. Οι οχτώ χαρακτήρες μοιράζονται τις γνώσεις, τις ικανότητες καθώς και τις βαθύτερες σκέψεις και τα μυστικά του καθενός.

Στο εορταστικό επεισόδιο Sense8: A Christmas Special θα παρακολουθήσουμε μια αυτόνομη ιστορία για τους οχτώ πρωταγωνιστές, οι οποίοι μαθαίνουν να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους, καθώς αποκαλύπτουν περισσότερα σκοτεινά μυστικά.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης σεζόν οι οχτώ Sensates: Κάφιους (Τόμπι Όνγοουμερ), Κάλα (Τίνα Ντεσάι), Λίτο (Μιγκέλ Έιντζελ Σιλβέστρε), Νόμι (Τζέιμι Κλέιτον), Ράιλι (Τάπενς Μίντλτον), Σαν (Ντόνα Μπάι), Γουίλ (Μπράιαν Τζ.Ράιτ) και Γούλφγκανγ (Μαξ Ρίμελτ), έρχονται πιο κοντά «σωματικά και ψυχικά», ενώ προσπαθούν να ζήσουν, να κατανοήσουν και να προστατέψουν ο ένας τον άλλον, την στιγμή που διώκονται από τους Whispers.

Τη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν ανέλαβε μόνο η Λάνα Γουατσόφσκι, μετά την αποχώρηση της αδερφής της Λίλη, για την οποία δεν υπήρξαν περισσότερες λεπτομέριες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είχε ανακοινωθεί και η αποχώρηση του ηθοποιού Αμλ Αμίν, λόγω διαφωνιών με τη Γουατσόφσκι, ο οποίος υποδυόταν τον Κάφιους στον πρώτο κύκλο. Το ρόλο του ανέλαβε ο Τόμπι Όνγοουμερ.

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024