Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του «The Walking Dead»

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του «The Walking Dead»

...

Το The Walking Dead, η σειρά φαινόμενο, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στο FOX με την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22.40 σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

Η σειρά που έχει αναγνωριστεί ως η πιο δημοφιλής τηλεοπτική σειρά στον κόσμο, έρχεται ξανά στις οθόνες μας, μετά το συναρπαστικό cliffhanger στο φινάλε του έκτου κύκλου, με το επεισόδιο «The Day Will Come When You Won’t Be».

Οι πρωταγωνιστές του The Walking Dead, έχοντας επιβιώσει μέσα από αντίξοες συνθήκες, αρρώστιες, πείνα, προδοσίες αλλά και αδιανόητες απώλειες, πίστευαν ότι είναι αήττητοι. Θεωρούσαν την ασφάλεια και τη σταθερότητα δεδομένη καθώς και πως ο κόσμος πλέον είναι δικός τους. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Με την έναρξη του έβδομου κύκλου, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με νέα πρόσωπα και μη προβλέψιμες καταστάσεις. Ο Νέγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν) χρησιμοποιώντας για παραδειγματισμό μια φονική πράξη, πιέζει την ομάδα να ακολουθήσει τους δικούς του κανόνες. Κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει εάν δεν υπακούσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Είναι μεγαλύτερος κι ακόμα πιο επικίνδυνος από αυτό που πίστευαν μέχρι τώρα.

Ο έβδομος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των οκτώ πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα οκτώ θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017.

Πριν λίγες ημέρες, το αμερικανικό δίκτυο AMC, ανακοίνωσε και την ανανέωση της σειράς για όγδοη σεζόν. Ο όγδοος κύκλος θα αποτελείται από 16 επεισόδια και θα κάνει το ντεμπούτο του προς το τέλος του 2017, ενώ συμπτωματικά η πρεμιέρα του θα αποτελεί και το 100ο επεισόδιο της σειράς.Επίσης, κατά τη διάρκεια του Comic Con της Νέας Υόρκης, το δίκτυο αποκάλυψε και ένα sneak peak και νέες πληροφορίες, από την επερχόμενη σεζόν.

Ο έβδομος κύκλος του The Walking Dead, γνωρίζουμε ότι θα συμπεριλαμβάνει πλέον, τους Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Νέγκαν), Όστιν Αμέλιο (Ντουάιτ), Τομ Πέιν (Τζιζους) και Ζάντερ Μπέρκελεϊ (Γκρέγκορι), ενώ θα συμμετέχει επίσης ο Κάρι Πέιτον, ως Βασιλιάς Εζέκιελ, παρέα με την τίγρη του Σίβα. Σταθερά επιστρέφουν οι ηθοποιοί Άντριου Λίνκολν, Νόρμαν Ρίντους, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Στίβεν Γέουν, Λόρεν Κόχαν, Ντανάι Γκουρίρα, Τσάντλερ Ριγκς, Μάικλ Κάντλιτζ Σόνεκουα Μάρτιν-Γκριν, Κρίστιαν Σεράτος, Ρος Μάρκουαντ, Τζος ΜακΝτέρμιτ κ.α, παρέα με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Σκοτ Μ.Γκίπλι. Ρόμπερτ Κίρκμαν, Γκέιλ Αν Χερντ, Γκρεγκ Νικοτέρο και Ντέιβιντ Αλπερτ.



Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης. Όλα τα νέα επεισόδια της σειράς και box sets από όλους τους προηγούμενους κύκλους θα είναι διαθέσιμα και on-demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024