Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η δολοφονία του Βερσάτσε στην 3η σεζόν του «American Crime Story»

Η δολοφονία του Βερσάτσε στην 3η σεζόν του «American Crime Story»

...

Μαντώ Σιώμου

Το American Crime Story, η δημοφιλής ανθολογική σειρά του Ράιαν Μέρφι, θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη και για τρίτη σεζόν, με θέμα τη δολοφονία του διάσημου ιταλού σχεδιαστή μόδας, Τζάνι Βερσάτσε.

O πρώτος κύκλος της βιογραφικής σειράς The People v. O. J. Simpson: American Crime Story του FX, επικεντρωνόταν στην υπόθεση Ο. Τζ. Σίμπσον, ενώ ο δεύτερος κύκλος θα έχει θέμα τον τυφώνα Κατρίνα, που έπληξε τη νότια ακτή των ΗΠΑ στις 29 Αυγούστου του 2005.

Τον προηγούμενο μήνα, η σειρά σάρωσε στα Emmy, κερδίζοντας συνολικά 9 βραβεία, και τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση, κερδίζοντας την κατηγορία «Καλύτερη Σειρά της Χρονιάς» στα φετινά βραβεία των Κριτικών Τηλεόρασης των ΗΠΑ.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς, με τίτλο Versace/Cunanan: American Crime Story, βασίζεται στο βιβλίο Vulgar Favors της συγγραφέως του Vanity Fair, Μορίν Ορθ, και ακολουθεί τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο, Άντριου Κανανάν, ο οποίος μετά από οκτώ μέρες αυτοκτόνησε. Ο λόγος που σκότωσε το Βερσάτσε δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

To δίκτυο ανακοίνωσε την ανανέωση της τρίτης σεζόν, πριν επιβεβαιωθεί επίσημα ο τίτλος ή το καστ της δεύτερης, επισημαίνοντας ότι και οι δύο κύκλοι (Katrina και Versace) θα ξεκινήσουν την παραγωγή -ταυτόχρονα- στις αρχές του 2017. Φυσικά, το Katrina θα βγει πρώτο στον «αέρα», αναμένοντας την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν μέσα στο 2018.

Ο Τομ Ρομπ Σμιθ θα γράψει το σενάριο των δύο πρώτων επεισοδίων του Versace και ο Μέρφι θα αναλάβει την παραγωγή σε συνεργασία με τους Νίνα Τζέκομπσον, Μπράντλεϊ Σίμπσον, Μπραντ Φάλτσακ και Σμιθ, ενώ αναμένεται να σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπως στο The People v. O.J. Simpson.

Εν τω μεταξύ, τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε ότι ο Μπίλι Όγκουστ θα σκηνοθετήσει μία ταινία βασισμένη στην ζωή του Ιταλού σχεδιαστή, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ωστόσο, ούτε η ταινία, ούτε η σειρά, έχει πάρει την έγκριση του πολυτελούς οίκου μόδας, όπως δεν είχε πάρει έγκριση και η ταινία The House of Versace του 2013, για την ζωή της Ντονατέλα. Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο WWD ότι «η ταινία θα πρέπει να θεωρηθεί μόνο ως ένα έργο μυθοπλασίας».

entertainment.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024