Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ντοκιμαντέρ «Before The Flood» με τον Ντι Κάπριο στο National Geographic Channel

Το ντοκιμαντέρ «Before The Flood» με τον Ντι Κάπριο στο National Geographic Channel

...

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ξεκινά ένα παγκόσμιο ταξίδι, ψάχνοντας απαντήσεις για την κλιματική αλλαγή στο ντοκιμαντέρ Before The Flood, σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε.

To National Geographic Channel παρουσιάζει το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στις 21:00, από τους βραβευμένους με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Φίσερ Στίβενς.

H κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. «Μπορούμε να δράσουμε πριν να είναι πολύ αργά;» Μετά τον πρόσφατο ορισμό του ως «Αγγελιοφόρος της Ειρήνης για την Κλιματική Αλλαγή» από τον Ο.Η.Ε., o Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναλαμβάνει ένα ρόλο ζωής, ξεκινώντας ένα δύσκολο ταξίδι από τις μακρινές όχθες της Γροιλανδίας έως τα φλεγόμενα δάση στη Σουμάτρα και τις μυστικές αίθουσες στο Βατικανό, αναζητώντας απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Το Before The Flood παρουσιάζει με επιστημονικά παραδείγματα, την επιδείνωση της περιβαλλοντικής κρίσης που διαταράσσει την ισορροπία του κλίματος στον πλανήτη, ενώ μας φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια για το μέγεθος της καταστροφής που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη και για το πόσο χρονικό διάστημα μας απομένει για την εύρεση λύσης, προτού καταστραφεί ολοσχερώς το οικοσύστημα.

Ο Ντι Κάπριο, συνομιλεί με ισχυρές προσωπικότητες από κάθε πτυχή της κοινωνίας τόσο στις αναπτυσσόμενες όσο και στις ανεπτυγμένες χώρες, όπως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Γραμματέας του Κράτους των ΗΠΑ Τζον Κέρι, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν, ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς επίσης και με κορυφαίους ερευνητές της NASA, οικολόγους, επιστήμονες και ακτιβιστές.

«Η κλιματική αλλαγή είναι η πιο σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης» τονίζει ο διάσημος ηθοποιός. «Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, με μία φωνή και να απαιτήσουμε, δράση τώρα! Η ίδια μας η επιβίωση εξαρτάται από αυτό. Το ντοκιμαντέρ αυτό παρουσιάζει τις επιπτώσεις αλλά και τις λύσεις κατά της κλιματικής αλλαγής, χωρίς τα δεδομένα να έχουν επηρεαστεί, όπως συχνά συμβαίνει, από όσους έχουν οικονομικό συμφέρον από την παραγωγή ορυκτών καυσίμων.»

To Before The Flood κάνει πρεμιέρα στο National Geographic Channel την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 21:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024