Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Big Little Lies: Πρώτο τρέιλερ με τις Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν

Big Little Lies: Πρώτο τρέιλερ με τις Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν

...

«Υπάρχουν τέρατα κάτω από την όμορφη επιφάνεια» στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την νέα μίνι σειρά του HBO, Big Little Lies, με πρωταγωνίστριες τις βραβευμένες με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν, και την Σέιλιν Γούντλεϊ.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Λιάν Μοριάρτι, η νέα δραματική σειρά επικεντρώνεται σε τρεις μητέρες, οι οποίες γίνονται φίλες στο νηπιαγωγείο των παιδιών τους, και η φαινομενικά τέλεια ζωή τους αποκαλύπτει ένα φόνο.

Στο Big Little Lies συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (True Blood), Τζέιμς Τούπερ (Revenge), Άνταμ Σκοτ (Parks and Recreation), Λόρα Ντερν (Enlightened) και Ζόι Κράβιτζ (Californication).

Η Nικόλ Κίντμαν υποδύεται την Σελέστ, μια γυναίκα που όλες ζηλεύουν, αφού φαίνεται να έχει μια τέλεια ζωή μαζί με τον άντρα της Πέρι (Σκάρσγκαρντ), έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, στοργικό πατέρα και αφοσιωμένο σύζυγο.
Η Γουίδερσπουν παίζει την Μαντελάιν, η οποία είναι παντρεμένη με τον Εντ (Σκοτ). Περιγράφεται ως μια δυναμική και καλοπροαίρετη γυναίκα, με καταναγκαστική συμπεριφορά, η οποία θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Τούπερ υποδύεται τον πρώην σύζυγο της Γουίδερσπουν, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια νεότερη δασκάλα γιόγκα (Κράβιτζ), και αντιμετωπίζει προβλήματα με την έφηβη κόρη τους Νιούτον και την Μαντελάιν.
Η Ντερν εμφανίζεται ως Ρενάτα, μια ισχυρή γυναίκα καριέρας και ακτιβίστρια του αντι-εκφοβισμού. Ενώ η Γούντλεϊ παίζει την Τζέιν, μια ανύπαντρη μητέρα, χαμηλών τόνων με ένα μυστηριώδες παρελθόν.

Σκηνοθέτης των επτά επεισοδίων της σειράς είναι ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ (Wild, Dallas Buyers Club) και σεναριογράφος/εκτελεστικός παραγωγός ο Ντέιβιντ Κέλλεϊ. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024