Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες ταινίες στην TV προτείνει το in.gr για το ΣΚ;

Ποιες ταινίες στην TV προτείνει το in.gr για το ΣΚ;

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 22.15: Το Τέλειο Χτύπημα – ΣΚΑΪ Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Στάρτζες, Τζέφρι Ρας, Ντόναλντ Σάδερλαντ Σκηνοθέτης: Τζουζέπε Τορνατόρε Μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου, ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, ντυμένο με τη μουσική του Ένιο Μορικόνε. Ο Τοραντόρε στην σχετικά πρόσφατη αυτή ταινία – είναι παραγωγής 2013 – καταπιάνεται με την αινιγματική σχέση ανάμεσα […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

22.15: Το Τέλειο Χτύπημα – ΣΚΑΪ
Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Στάρτζες, Τζέφρι Ρας, Ντόναλντ Σάδερλαντ
Σκηνοθέτης: Τζουζέπε Τορνατόρε

Μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου, ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, ντυμένο με τη μουσική του Ένιο Μορικόνε. Ο Τοραντόρε στην σχετικά πρόσφατη αυτή ταινία – είναι παραγωγής 2013 – καταπιάνεται με την αινιγματική σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα που έχουν μάθει να ζουν σε απόσταση από τους άλλους, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο. Η ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία στην Ιταλία.



00.30: Στο Τέλος του Δρόμου – ΕΡΤ1

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα
Σκηνοθεσία:Ντέρεκ Σίανφρανς

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2012 με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως μοτοσικλετιστή κασκαντέρ, ο οποίος μετατρέπεται σε ληστή τραπεζών για να συντηρήσει την οικογένειά του. Σε μία από τις απόπειρές του, καταδιώκεται από έναν νεαρό αστυνομικό, με τον οποίο θα έρθει σε μοιραία αντιπαράθεση. Ο σκηνοθέτης του «Blue Valentine», Ντέρεκ Σίανφρανς, περιγράφει με χάρη αλλά και υπερβολική δραματική σοβαρότητα, έναν αρσενικό κόσμο τιμής, το τέλος του αμερικανικού ονείρου κι ένα μεταφυσικής διάστασης κληρονομικό προπατορικό αμάρτημα.

00.40: Η Δεύτερη Ευκαιρία – MEGA
Πρωταγωνιστούν:Τζον Μάλκοβιτς, Κλιντ Ίστγουντ, Ρενέ Ρούσο
Σκηνοθεσία:Βόλφγκανγκ Πέτερσεν

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1993, με τον Κλιντ Ίστγουντ στον ρόλο ενός βετεράνου πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος τριάντα χρόνια μετά τη δολοφονία του Κένεντι, καλείται να αξιολογήσει τις λογής απειλές που δέχεται ο νυν πρόεδρος, εν όψει της προεκλογικής εκστρατείας, φέροντας το βάρος της αδυναμίας να προστατεύσει τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ…

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

21.00: Χιονάτη – ΕΡΤ2
Πρωταγωνιστούν:Μαριμπέλ Βερντού, Ντανιέλ Χιμένεζ Κάτσο, Άντζελα Μολίνα.
Σκηνοθεσία:Πάμπλο Μπέργκερ

Το γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μετέφερε στη μεγάλη οθόνη, χωρίς χρώματα αλλά με τρόπο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις, ο Ισπανός Πάμπλο Μπέργκερ: μια Χιονάτη σύγχρονη, παραδοσιακή σπανιόλα, ασπρόμαυρη και βουβή αλλά…υπέροχη! Η ιστορία εδώ διαδραματίζεται στη Σεβίλλη του 1920. Η Χιονάτη του σκηνοθέτη, είναι ένα κορίτσι, η Καρμενσίτα, με μια δραματική ιστορία, την οποία εκείνος σκιαγράφησε σε μαύρο και άσπρο, χωρίς λόγο, αλλά με εκπληκτική μουσική επένδυση
από το μουσικό και τραγουδιστή Alfonso de Vilallonga αλλά και με μοναδική φωτογραφία.

Η ταινία ήταν η επίσημη πρόταση της Ισπανίας για τα Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Κέρδισε μεταξύ άλλων Αργυρό Κοχύλι, Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για την πρωταγωνίστριά του Macarena Garcia και Ειδικό Βραβείο για το σκηνοθέτη του Pablo Berger στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν αλλά και 10 Βραβεία Γκόγια!




22.00: Μόνο το Σεξ δεν Φτάνει – ANT1
Πρωταγωνιστούν:Νάταλι Πόρτμαν, Άστον Κούτσερ
Σκηνοθεσία:Άιβαν Ράιτμαν

Η Νάταλι Πόρτμαν, εμφανίζεται εδώ σε μια πιο ανάλαφρη αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη ερμηνεία…μαζί της ο Άστον Κούτσερ

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η απλή, φιλική, και άνευ υποχρεώσεων ή δεσμεύσεων ικανοποίηση της λίμπιντο αρχίζει κι αποκτά και συναισθηματικές δεσμεύσεις… Η φιλία μεταξύ γυναικών και ανδρών είναι αδιαμφισβήτητα ιερό πράγμα, πόσο μάλλον όταν παρέχει τη δυνατότητα και της σαρκικής εκτόνωσης… «Οριζόντιες επαφές» άνευ όρων και ορίων… μέχρι που ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του κι οι ισορροπίες ανατρέπονται, με το χιούμορ και μια ανάλαφρη διάθεση για πειραματισμούς και γέλια να εισβάλλουν ξεκαρδιστικά.

22.30: Οικογενειακή Υπόθεση – ΕΡΤ3
Πρωταγωνιστούν:Λουμινίτα Γκεοργίου,Μπογκντάν Ντουμιτράτσε
Σκηνοθεσία:Καλίν Πέτερ Νέτζερ

Η ταινία του Ρουμάνου Κάλιν Πέτερ Νέτζερ, έφυγε από το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου με τη Χρυσή Άρκτο. Εστιάζει στη σχέση μιας μητέρας με τον 14χρονο γιο της, που προσπαθεί πάση θυσία να σώσει από τη φυλακή, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Στον ρόλο της μητέρας, η αξιολογότατη Λουμινίτα Γκεοργίου, την οποία ίσως θυμάστε από την ταινία «4 Μήνες, 3 Εβδομάδες, 2 Μέρες». Υπάρχει λεπτή γραμμή που χωρίζει τη μητρική αγάπη από την ιδιοτελή χειραγώγηση;




01.00: Στη Σκιά Μιας Μεγάλης Αγάπης – ΕΡΤ1

Πρωταγωνιστούν:Κατρίν Ντενέβ, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Σερζ Μαρκάν, Ντομινίκ Λαμπουρί, Ντανιέλ Λεμπρίν, Κατρίν Αλεγκρέ, Μαρί Τρεντινιάν.
Σκηνοθεσία:Ναντίν Τρεντινιάν

Δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ιταλίας 1971.
Η Κατρίν και ο Μαρτσέλο χάνουν τη μικρή τους κόρη Καμίλ. Το μόλις 9 μηνών μωρό τους πέθανε από μία σπάνια ασθένεια. Για να θρηνήσουν την απώλειά τους, απομονώνονται και κρύβονται από τον υπόλοιπο κόσμο, μένοντας κλεισμένοι στο διαμέρισμά τους. Εκεί, ανακαλούν στη μνήμη τους τις ευτυχισμένες στιγμές, όταν ήταν ακόμα ζωντανό το παιδί τους. Έπειτα από εβδομάδες απομόνωσης, ο Μαρτσέλο αποφασίζει να σπάσει την απομόνωσή τους.

Η ταινία βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες της σκηνοθέτιδος Ναντίν Τρεντινιάν με τον ηθοποιό σύζυγό της Ζαν Λουί Τρεντινιάν.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024