Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερες πρεμιέρες τον Οκτώβριο στα ελληνικά κανάλια

Περισσότερες πρεμιέρες τον Οκτώβριο στα ελληνικά κανάλια

Τζένη Παπαγεωργίου Η τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017 θα είναι σίγουρα η πιο ανατρεπτική και περιπετειώδης των τελευταίων χρόνων. Ο χάρτης των καναλιών αλλάζει – ή μήπως όχι; – παραδοσιακά ισχυροί παίκτες χάνουν έδαφος, νέοι καναλάρχες προσπαθούν να αναδυθούν, ενώ προς το παρών, στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται, επικρατούν οι…υπερθεματιστές που προέκυψαν κατά τη […]

Τζένη Παπαγεωργίου

Η τηλεοπτική σεζόν 2016 – 2017 θα είναι σίγουρα η πιο ανατρεπτική και περιπετειώδης των τελευταίων χρόνων. Ο χάρτης των καναλιών αλλάζει – ή μήπως όχι; – παραδοσιακά ισχυροί παίκτες χάνουν έδαφος, νέοι καναλάρχες προσπαθούν να αναδυθούν, ενώ προς το παρών, στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται, επικρατούν οι…υπερθεματιστές που προέκυψαν κατά τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.
Ωστόσο τα κανάλια εν όψει νέας σεζόν ανακοινώνουν το πρόγραμμά τους μια και μέσα στη λαίλαπα των αλλαγών, ως επιχειρήσεις, έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες κι έχουν παράγει προϊόν. πρεμιέρες εκπομπών και σειρών ανακοινώνονται, πρεμιέρες αναμένονται…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/10

  • Στην ΕΡΤ 2 ξεκινά νέα εβδομαδιαία εκπομπή για το θέατρο, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, στις 16:30. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
  • Στο κανάλι της Κάντζας ξεκινά το πρωινό του Σαββατοκύριακου, «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», στις 09:45, με οικοδέσποινα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συγκάτοικους για άλλη μια χρονιά τους Παύλο Σταματόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Φλόριντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού.
  • Στις 20:00 επανέρχεται και το τηλεπαιχνίδι Quizdom The Show, επίσης στον Alpha, με παρουσιαστή το Λάμπρο Φισφή, που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, με μικρές αλλαγές: οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με το μεγαλύτερο σερί νικών και τα υψηλότερα κέρδη, επιστρέφουν στο στούντιο για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως, ενώ οι τελικοί θα είναι πια δύο – ο πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο δεύτερος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν – εκεί όπου οι καλύτεροι παίκτες θα διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα έπαθλα που θα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ.
  • Η Μαρία Μπεκατώρου μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη από το πρωϊνό Σου – Κου, οπότε αναμένουμε και αυτήν στον ΑΝΤ1, με παρέα τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Λάμπρο Κωνσταντάρα και ίσως και το Χρήστο Νέζο.
  • All About Art: ένα νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο για όσα συμβαίνουν στην πόλη έρχεται στο ΣΚΑΪ. Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 14:30 ένας οδηγός για τα δρώμενα που συμβαίνουν γύρω μας, νέες ταινίες, καινούργιες παραστάσεις και ό,τι «παίζει» στην πόλη με σχόλια, κριτικές και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Παρουσιάζει η Σοφία Τσίπα.
    ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10

Στις 21:50 καταφθάνει στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Alpha η ελληνική σειρά «Αστέρας Ραχούλας», που δείχνει να είναι το τηλεοπτικό «ισότοπο» του Κάτω Παρταλιού. Εδώ θα έχουμε δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Τη Ραχούλα, ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή και το Παραδείσι, ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο. Σε κεντρικούς ρόλους έχουμε τους Δανή Κατρανίδη και Υρώ Μανέ ενώ παίζουν επίσης οι: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Τώρα, όσον αφορά στο τι άλλο αναμένουμε προσεχώς, να πούμε ότι ο ANT1 παρ’ ότι φέτος δεν θα φιλοξενεί τα Deal και The Voice, θα παρουσιάσει το Rising Star που βρίσκεται στη διαδικασία των συμμετοχών και ένα νέο, πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι, το Lucky Room με πιθανό παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα. Από σειρές, θα δούμε σε νέο κύκλο τους αγαπημένους «Συμμαθητές» με μικρο – αλλαγές στο καστ, η σειρά Ταμάμ πιθανότατα θα συνεχιστεί επίσης, με νέα πρωταγωνίστρια, ενώ δεύτερος κύκλος θα υπάρξει και για το Daddy Cool, με τους Θανάση Τσαλταμπάση, Ιωάννα Πηλιχού, Νεφέλη Παπαδερού, Χάρη Μάρκου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Βασιλική Τρουφάκου και Λευτέρη Ελευθερίου.

Εάν και εφόσον στο Star πάνε όλα καλά, αναμένουμε το τηλεπαιχνίδι Shopping Star, με τη Βίκυ Καγιά. Ο Τροχός της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και το «Blind taste» με το σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, είναι ήδη στον τηλεοπτικό αέρα.

Στον Alpha περιμένουμε επίσης μέσα στο φθινόπωρο μια δραματική σειρά μεγάλων προσδοκιών με τίτλο « Η λέξη που δεν λες», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη – τον θυμόμαστε από την εξαιρετική σειρά «Το Νησί» – η οποία αποτελεί διασκευή του σεναρίου της Κατερίνας Γιαννάκου. Πρωταγωνιστούν οι Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσίλικα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, και ο Δημήτρης Καταλειφός. Διαβάστε περισσότερα…

Στον ΣΚΑΙ φέτος αναμένουμε το The X Factor που μετακόμισε από τον Ant1.

entertainment.in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024