Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τρέιλερ για τη σειρά του Τομ Χάρντι «Τaboo»

Νέο τρέιλερ για τη σειρά του Τομ Χάρντι «Τaboo»

...

Ένα νέο teaser τρέιλερ με ιδιαίτερη σκοτεινή ατμόσφαιρα, κυκλοφόρησε το FX, για την πολυαναμενόμενη σειρά του Τομ Χάρντι και Ρίντλεϊ Σκοτ, με τίτλο Taboo.

Τοποθετημένο το 1814, το Taboo ακολουθεί τον Τζέιμς Κέζια Ντιλέινι, έναν άντρα που θεωρούνταν νεκρός, και επιστρέφει πίσω στο σπίτι του στο Λονδίνο από την Αφρική, για να κληρονομήσει ό,τι έχει απομείνει από την ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να ξαναχτίσει την ζωή του. Ωστόσο, ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο ξεδιπλώνεται σε μια εκρηκτική ιστορία αγάπης και προδοσίας, και ο Τζέιμς θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ δύο αντιμαχόμενων εθνών την Βρετανία και την Αμερική.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ (Amazing Grace, Locke), ο οποίος θα αναλάβει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ. Η υπόθεση της σειράς προέρχεται από τον ίδιο τον Χάρντι και τον πατέρα του Κρις, ο οποίος τελεί χρέη σύμβουλου παραγωγής της σειράς.

Το Taboo είναι μια συμπαραγωγή των BBC και FX, αποτελείται από οχτώ επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί στις αρχές του 2017.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς:

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024