Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάγκνουμ επιστρέφει: το ABC ετοιμάζει σίκουελ Magnum P.I.

Ο Μάγκνουμ επιστρέφει: το ABC ετοιμάζει σίκουελ Magnum P.I.

...

Μαντώ Σιώμου

Μετά την αναβίωση του Lethal Weapon(Φονικό Όπλο) στο FOX αλλά και του MacGyver στο CBS, σειρά παίρνει το ABC, με την αναβίωση της σειράς Magnum P.I., αυτή την φορά με την κόρη του ομώνυμου χαρακτήρα του Τομ Σέλεκ, πρωταγωνιστή της αρχικής σειράς, να παίρνει τα ηνία.

Σύμφωνα με το Deadline, το ABC έχει κλείσει συμφωνία για το σενάριο με τον Τζον Ρόγκερς, δημιουργό του Leverage και την Εύα Λονγκόρια της UnbeliEVAble Entertainment. Yπεύθυνο στούντιο για την παραγωγή θα είναι η Universal Television.

Η Λίλη «Τόμμυ» Μάγκνουμ θα επιστρέψει στην Χαβάη και θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της στο πρακτορείο Magnum. Αυτή και η ομάδα της θα αναμιχθούν στις τροπικές παραλίες και στο υπογάστριο του διεθνούς εγκλήματος και της σύγχρονης κατασκοπείας, καθώς προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από την πρώην καριέρα της στην υπηρεσία πληροφοριών του ναυτικού.

Η πρωτότυπη σειρά Magnum P.I, διήρκεσε οκτώ σεζόν, μετά την πρεμιέρα της το 1980, με πρωταγωνιστή τον Τομ Σέλεκ. Ο χαρακτήρας της κόρης του Λίλη, εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια προς το τέλος της σειράς, όταν η πρώην γυναίκα του Μάγκνουμ με τον δεύτερο σύζυγο της πεθαίνουν, και ο βιολογικός της πατέρας Τόμας, αναλαμβάνει την επιμέλειά της.

Οι παραγωγοί της σειράς θεώρησαν προτιμότερο την δημιουργία μίας νέας σειράς Magnum, από ένα reboot ή έναν μεγαλύτερο Τομ Σέλεκ, καθώς όπως δήλωσαν: «Ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον εικονικό ρόλο του Τόμας Μάγκνουμ, έτσι ο Τζον αποφάσισε να κάνει ένα σίκουελ, συνεχίζοντας τις περιπέτειες ενός Μάγκνουμ-της κόρης του, που γνωρίσαμε και στην αρχική σειρά.»

entertainment.in.gr

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024