Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανεώθηκαν οι κωμικές σειρές «Better Things» και «Atlanta»

Ανανεώθηκαν οι κωμικές σειρές «Better Things» και «Atlanta»

...

Οι αγαπημένες καινούργιες κωμωδίες του FX, Better Things και Atlanta, ανανεώθηκαν για δεύτερη σεζόν, με δέκα επεισόδια η κάθε μία.

Οι πρόεδροι του προγραμματισμού των FX Networks και FX Productions, Νικ Γκράντ και Έρικ Σκρίερ, δήλωσαν ότι, «είναι πραγματικά ικανοποιητικό να παράγεις δύο κωμωδίες οι οποίες έχουν λάβει εξαρχής τόσο μεγάλη αναγνώριση ώστε να αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του πολυβραβευμένου ονόματος FX».

Το Better Things επικεντρώνεται γύρω από μια ανύπαντρη ηθοποιό, την Σαμ Φοξ που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις καθημερινές συνθήκες, και να αναθρέψει τις τρεις κόρες της, ενώ δέχεται πιέσεις από τη δουλειά. Πρωταγωνιστούν: Πάμελα Άντλον, Χάνα Άλιγκουντ, Ολίβια Έντουαρντ και Μίκι Μάντισον

Στο Atlanta παρακολουθούμε την ζωή του Ερν Μαρκ, ενός νεαρού μάνατζερ που προσπαθεί να προωθήσει την μουσική καριέρα του ξαδέρφου του. Πρωταγωνιστούν: Ντόναλντ Γκλόβερ, Μπράιαν Τάιρι Χένρι, Λακίθ Στάνφιλντ και Ζαζί Μπιτζ.

Οι δύο σειρές, έλαβαν από τα πρώτα τους επεισόδια, διθυραμβικές κριτικές, με το Atlanta να πετυχαίνει ρεκόρ τηλεθέασης στις ηλικίες 18 μέχρι 49 ετών, τα οποία το δίκτυο δεν είχε ξαναδεί για πάνω από τρία χρόνια.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024