Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο τρέιλερ και αφίσα για την 7η σεζόν «Walking Dead»

Νέο τρέιλερ και αφίσα για την 7η σεζόν «Walking Dead»

Eν δυνάμει franchise αλά Star Trek

Μαντώ Σιώμου

Ένα μήνα πριν αποκαλυφθεί το θύμα του Νέγκαν, στην πιο διάσημη σειρά The Walking Dead, το AMC κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ και αφίσα για την επερχόμενη έβδομη σεζόν, αποκαλύπτοντας εικόνες από το βασίλειο του Εζέκιελ.

Στο πρώτο μισό της έβδομης σεζόν, θα δούμε την ομάδα καταρρακωμένη, να πενθεί και να μαζεύει τα κομμάτια της, ενώ ζει κάτω από την καταπίεση του Νέγκαν. Ο οποίος, επιτυχώς, έχει τους επιζώντες υπό τις διαταγές του, αφού τους έπεισε να ζήσουν σύμφωνα με τους κανόνες του, με ένα θανάσιμο και φρικτό παράδειγμα του τι θα συμβεί εάν δε το κάνουν.

Ο νέος κύκλος του The Walking Dead, γνωρίζουμε ότι θα συμπεριλαμβάνει πλέον, τους Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Νέγκαν), Όστιν Αμέλιο (Ντουάιτ), Τομ Πέιν (Τζιζους) και Ζάντερ Μπέρκελεϊ (Γκρέγκορι), ενώ θα συμμετέχει επίσης ο Κάρι Πέιτον, ως Βασιλιάς Εζέκιελ, παρέα με την τίγρη του Σίβα.

Ακόμη αναμένεται να εμφανιστούν δύο νέοι χαρακτήρες, οι οποίοι δεν βασίζονται σε χαρακτήρες από τα κόμικ. Πρόκειται για την αποφασισμένη «γιαγιά» Ναόμι και την αισιόδοξη έφηβη Τζένι, οι οποίες λέγεται ότι θα εμφανιστούν στο έκτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου.

Η νέα αφίσα της σειράς απεικονίζει τον Νέγκαν με το ρόπαλό του: την Λουσίλ και γράφει «μόλις αρχίσαμε»… που ίσως μας προϊδεάζει και για τους πολλούς νέους κύκλους που θα έρθουν:

Μάλιστα, ο πρόεδρος του AMC Τζος Σάπαν, δήλωσε πως θα ήθελε το μετ’ αποκαλυπτικό δράμα με ζόμπι, να γίνει ένα ατελείωτο franchise, όπως το Star Trek. Ο Σάπαν, είπε στο The Wrap πως το Walking Dead, έχει μια «απίστευτη μακρά ζωή», έτσι θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη. Δυστυχώς το spin off της σειράς, Fear The Walking Dead, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την ίδια δημοτικότητα, ωστόσο δεν έχει σκοπό να σταματήσει.

«Το Star Trek, φεύγει και επανέρχεται συχνά, εδώ και χρόνια. Πιστεύουμε ότι έχουμε ένα μοναδικό franchise, με πολλά προνόμια, όπου σπάνια συναντάμε, σε αυτό που κάνουμε για διαβίωση.»

Το The Walking Dead θα επιστρέψει στις 23 Οκτωβρίου για να μας αποκαλύψει επιτέλους τι θα συμβεί έπειτα από την πιο επίμαχη στιγμή στην ιστορία της σειράς. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα, θα προβληθεί μόλις μία ημέρα μετά, στις 24 Οκτωβρίου, στις 22:40, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024