Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. στην έκτη σεζόν του «American Horror Story»

Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. στην έκτη σεζόν του «American Horror Story»

...

Μαντώ Σιώμου

Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. που υποδυόταν τον Ο. Τζ. Σίμπσον στην διάσημη τηλεοπτική σειρά American Crime Story, με εκτελεστικό παραγωγό τον Ράιαν Μέρφι, θα κάνει το μεγάλο άλμα στη σειρά American Horror Story, στο πλάι της συμπρωταγωνίστριάς του Σάρα Πόλσον.

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην έκτη σεζόν, του American Horror Story που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου στο FOX.

«Όταν ο Ράιαν σου τηλεφωνεί και λέει: «Μπορείς να το κάνεις αυτό; Θέλεις;» απαντάς αμέσως ναι, ανεξάρτητα απ’το τί είναι», είπε ο Κούμπα σύμφωνα με το ABC News. «Έτσι ένιωσα όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, όπως και τώρα, μετά από δύο χρόνια. Είναι απλά τιμή μου.»

Ο ηθοποιός, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την αινιγματική σειρά, αλλά τουλάχιστον είπε πως ο ρόλος του συσχετίζεται με τον πρώην δικηγόρο δίωξής του.

Επίσης, δήλωσε πως ενώ δεν του αρέσει το συγκεκριμένο είδος-τρόμου, παρακολούθησε τους πρώτους πέντε κύκλους της σειράς, και έμεινε πραγματικά εντυπωσιασμένος.

Ο δημιουργός της σειράς, Ράιαν Μέρφι, απολαμβάνει να συνεργάζεται με τους ίδιους ηθοποιούς σε όλα τα έργα του. Η Σάρα Πόλσον, η οποία έπαιξε την Μάρσια Κλαρκ στην σειρά American Crime Story, πλάι στον Γκούντινγκ Τζ., έχει εμφανιστεί σε όλες τις σεζόν του American Horror Story.

«Είναι πραγματικά απόλαυση να βρίσκομαι μαζί με την Σάρα Πόλσον στην κάμερα, γιατί όταν γυρίζαμε το The People v. O.J, ήταν περισσότερο οι δικές μου σκηνές, στην συνέχεια οι δικές της, και οι δικές μας μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά ξεχωριστά», λέει ο Γκούντινγκ Τζ.. «Αλλά δεν είμαστε πλέον χωριστά».

Το American Horror Story θα κάνει πρεμιέρα στο FOX, την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου στις 23:30, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή της στην Αμερική. Το κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024