Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτη και τελευταία σεζόν για την σειρά μυστηρίου «Grimm»

Έκτη και τελευταία σεζόν για την σειρά μυστηρίου «Grimm»

...

Μαντώ Σιώμου

Τα τρομαχτικά παραμύθια των αδελφών Γκριμ, όπως όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν. Το NBC, επιβεβαιώνει ότι η έκτη σεζόν του υπερφυσικού αστυνομικού δράματος Grimm, θα σηματοδοτήσει και το τέλος για τα αγαπημένα τηλεοπτικά πλάσματα Wesen.

Το Grimm επέζησε κάτω από την απειλή της ακύρωσης αρκετό καιρό, ενώ κατέβασε των αριθμό επεισοδίων από τα 22 στα 13. Δημιουργήθηκε από τους Ντέιβιντ Γκρίνγουολντ, Τζιμ Κουφ και Στίβεν Κάρπεντερ. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Ντέιβιντ Τζιουντόλι, Ράσελ Χόρνσμπι, Σάιλας Γουέιρ Μίτσελ, Σάσα Ρόιζ, Κλερ Μπράουν, Μπρι Τέρνερ, Μπίτσι Τούλοχ και Ρέτζι Λι.

Μετά το Law & Order: SVU (Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα), το Grimm αποτελεί την μακροβιότερη σειρά του NBC.

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος της σειράς, θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

O ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών Νικ Μπούρχαρντ, μετακομίζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και σύντομα αρχίζει να βλέπει περίεργα πλάσματα και πράγματα, που δεν μπορεί να εξηγήσει. Όταν όμως επισκέπτεται ένα συγγενή του στο νοσοκομείο, ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια εκλεκτή οικογένεια γνωστή ως «Γκριμ», που έχει καθήκον να κρατάει την ισορροπία μεταξύ της ανθρωπότητας και των μυθικών τεράτων του κόσμου. Η ζωή του Νικ περιπλέκεται τόσο περίεργα μεταξύ του υπερφυσικού και της πραγματικότητας, που πρέπει να παραμείνει κρυφή, γιατί διαφορετικά κανένας δεν είναι ασφαλής.

Ο Νικ βρίσκεται στο επίκεντρο αρχαίων αντιζηλιών και συμμαχιών του μεταφυσικού κόσμου των Γκριμ. Με την βοήθεια του έμπιστου συμμάχου του, Μονρό, ενός μεταμορφωμένου λυκάνθρωπου, πρέπει να βρει το δρόμο του μέσα από τις δυνάμεις μιας πολύ παλιάς μυθολογικής ιστορίας, αντιμετωπίζοντας τους Χέξενμπιστς, τους Μπλάτμπαντς και όλα τα είδη του αρχαίου κακού. Ο Νικ είναι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει. Αυτή είναι η αποστολή του. Αυτό είναι το καθήκον του. Αυτή είναι η ζωή ενός Γκριμ.

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024