Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για το «Happy Day»

Πρεμιέρα για το «Happy Day»

Με «Happy Day» ξεκινά το πρωΐ της Δευτέρας,12 Σεπτεμβρίου, ο Alpha. Μετά από τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς, η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα ξαναπεί καλημέρα από τον τηλεοπτικό «αέρα». Την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, δίπλα στην παρουσιάστρια, θα βρίσκονται σταθερά η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και […]

Με «Happy Day» ξεκινά το πρωΐ της Δευτέρας,12 Σεπτεμβρίου, ο Alpha. Μετά από τρεις σεζόν καθημερινής συντροφιάς, η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα ξαναπεί καλημέρα από τον τηλεοπτικό «αέρα». Την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00, δίπλα στην παρουσιάστρια, θα βρίσκονται σταθερά η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Η κεφάτη παρέα της πρωινής εκπομπής με την ξεχωριστή χημεία θα μοιράζεται με το κοινό όσα μπορούν να αποφορτίσουν τη βαριά καθημερινότητα: συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό, εξελίξεις στη showbiz, τελευταίες τάσεις της μόδας, tips ομορφιάς, συμβουλές για γονείς και παιδιά, συνταγές μαγειρικής.

Και φυσικά, η εκπομπή θα κάνει focus στην τρέχουσα επικαιρότητα, μέσα από την καθιερωμένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, θα βρίσκονται και φέτος ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι, θα παρακολουθούν και θα αναλύουν πρόσωπα και γεγονότα.
Καθημερινά, 08:00 – 11:00

entertainment.in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024