Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα highlights του ΟΤΕ TV ως το τέλος Αυγούστου

Τα highlights του ΟΤΕ TV ως το τέλος Αυγούστου

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO. Στα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, Η πρεμιέρα της ταινίας Η Κυρία και το Φορτηγάκι με […]

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Στα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, Η πρεμιέρα της ταινίας Η Κυρία και το Φορτηγάκι με την εξαιρετική ερμηνεία της Μάγκι Σμιθ, το υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας αντιπολεμικό δράμα από την Εσθονία, Μανταρίνια, το sequel Ted 2 με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, αλλά και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Happiness, όλα σε πρώτη προβολή, είναι μερικά από τα highlights του OTE TV ως το τέλος Αυγούστου. Αντίστοιχα, στο FOX, πρεμιέρα κάνει ο 3ος κύκλος του The Strain από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand έρχονται δυο μεγάλα blockbuster, το Παιδικό Βιβλίο Της Ζούγκλας που ξαναφέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μόγλη αλλά και η περιπέτεια φαντασίας O Κυνηγός: H μάχη Του Χειμώνα με τους Κρις Χέμσγουορθ, Τζέσικα Τσαστέιν και Σαρλίζ Θερόν. Στην κομεντί Η Κυρία και το Φορτηγάκι παρακολουθούμε την απολαυστική Μάγκι Σμιθ, στον ρόλο μίας εκκεντρικής άστεγης που ζει με το βανάκι της μπροστά στο σπίτι ενός θεατρικού συγγραφέα στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60.

OTE CINEMA 1HD

  • Πέμπτη 25/8, 21.00

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Red Carpet Premieres του OTE CINEMA 1HD, προβάλλεται το εξαιρετικό αντιπολεμικό δράμα από την Εσθονία, Μανταρίνια, που ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

  • Κυριακή 28/8, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή επίσης θα δούμε το sequel Ted 2, με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και το αθυρόστομο λούτρινο αρκουδάκι του, με την φωνή του Σεθ ΜακΦάρλαν. Θα προηγηθεί η προβολή της πρώτης ταινίας, Ted, στις 18.30.

  • Δευτέρα 29/8, 21:00

Στο ίδιο κανάλι και στην Ζώνη Action κάνει πρεμιέρα η ταινία Η Κατάρα Του Ντάουνερς Γκρόουβ, ένα θρίλερ μυστηρίου σε σενάριο του συγγραφέα Μπρετ Ίστον Έλις.

  • Τρίτη 30/8, 21:00

Βλέπουμε σε πρώτη προβολή την ταινία Hits, μια μαύρη κωμωδία που εξερευνά την φύση της διασημότητας στην Αμερική του 21ου αιώνα.

OTE CINEMA 2

  • Παρασκευή 26/8, 22.00

Έρχεται σε πρώτη προβολή στην Ζώνη Doc O Clock το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Happiness, ενώ…

  • την Τρίτη 30/8, στις 22.00

…στο πλαίσιο του αφιερώματος σε ταινίες γουέστερν θα προβληθεί ένα από τα διασημότερα γουέστερν όλων των εποχών, Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος του Σέρτζιο Λεόνε, με τον Κλιντ Ίστγουντ, τον Λι Βαν Κλιφ και τον Έλι Γουάλας

  • Τετάρτη 31/08, στις 22:00

Στη ζώνη Ladies Night, σε Α’ Προβολή παίζει η βραβευμένη στις Κάννες ταινία Η Ιστορία της Nahid για μια διαζευγμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της εν τω μέσω μιας συντηρητικής κοινωνίας.

  • Δευτέρα 29/8, 21.00

Στο Village Cinema HD κάνει πρεμιέρα η ταινία Warrior με τον Τομ Χάρντι στον ρόλο ενός πρώην μποξέρ που επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και αποφασίζει να πάρει μέρος σε έναν μεγάλο αγώνα Μικτών Πολεμικών Τεχνών και τους Τζόελ Έτζερτον και Νικ Νόλτε.

  • Δευτέρα 29/8 στις 23.30

Στο FOX η σειρά τρόμου με την υπογραφή του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, The Strain, επιστρέφει με τον 3ο κύκλο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Στα ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε

  • την πρεμιέρα του WWII:Drain the Ocean και ανακαλύπτουμε 7 από τα σημαντικότερα ευρήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που κρύβονται στον ωκεανό (Κυριακή 28/8, 21.00, National Geographic Channel).
  • Την Τρίτη 30/8 στις 23.00 έρχεται στον ΟΤΕ TV ο 12ος κύκλος της βραβευμένης με 16 Emmy σειράς ντοκιμαντέρ Deadliest Catch για το ρίσκο που έχει η καθημερινότητα των ψαράδων καβουριών στην Αλάσκα, καθώς χαρακτηρίζεται ως το πιο θανατηφόρο επάγγελμα στον κόσμο (Discovery Channel).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα 2016 MTV Video Music Awards έρχονται σε ζωντανή μετάδοση, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 03:00, από το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Από όλα τα βραβεία που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, τα MTV VMA είναι τα πιο απρόβλεπτα, με εξωπραγματικές εμφανίσεις, συναρπαστικές συμμετοχές και μια λίστα από πολλούς διάσημους καλεσμένους.

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024