Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Κ.Χάρινγκτον  απολαμβάνει κάθε στιγμή του GoT που απομένει

O Κ.Χάρινγκτον απολαμβάνει κάθε στιγμή του GoT που απομένει

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου Έχει μπροστά του δύο ακόμη σεζόν, τις οποίες προτίθεται να απολαύσει όσο μπορεί περισσότερο. Ο πιο συμπαθής -ίσως- από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, Κιτ Χάρινγκτον, ο μπάσταρδος Τζον Σνόου, μιλά στο The Hollywood Reporter για την υποψηφιότητά του στα Emmy Awards και αποκαλύπτει πολλά, σχετικά με τη συνέχεια […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

Έχει μπροστά του δύο ακόμη σεζόν, τις οποίες προτίθεται να απολαύσει όσο μπορεί περισσότερο. Ο πιο συμπαθής -ίσως- από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, Κιτ Χάρινγκτον, ο μπάσταρδος Τζον Σνόου, μιλά στο The Hollywood Reporter για την υποψηφιότητά του στα Emmy Awards και αποκαλύπτει πολλά, σχετικά με τη συνέχεια της σειράς και τον ρόλο του.

Προσοχή περιέχει spoilers

Φειδωλός στο παρελθόν, φαίνεται τώρα ιδιαίτερα επικοινωνιακός και πρόθυμος να μιλήσει για τον Τζον Σνόου και την εξέλιξή του μέσα στο Παιχνίδι, προσέχοντας πάντα να μην αποκαλύψει κάτι που δεν πρέπει.

Το 2018, μετρώντας δύο σεζόν ακόμη, όπως έχει ανακοινώσει ήδη το HBO, η σειρά τελειώνει και ο Κιτ Χάριγκτον, 29 χρόνων σήμερα, μιλά για έναν ρόλο ζωής, ο οποίος του χάρισε μια υποψηφιότητα για Καλύτερο B Ανδρικό Ρόλο στα Emmy’s.

«…η υποψηφιότητα με χαροποίησε ιδιαίτερα. Έκλαψα κι αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα σε καμία περίπτωση. Περίμενα ότι θα ήμουν πολύ πιο cool» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Πεθαίνοντας στο τέλος του 5ου κύκλου και γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψει από τους νεκρούς, χωρίς όμως να ξέρει πώς και αν θα παραμείνει ο ίδιος χαρακτήρας, αν θα επιστρέψει ως καλός ή κακός, αν θα επιστρέψει δραματικά αλλαγμένος, τελικά επιστρέφει ο ίδιος. Όμως είναι πραγματικά ο ίδιος Τζον Σνόου;
Λέει σχετικά: « Γυρίζοντας πίσω στους ζωντανούς κουβαλά μια γνώση για τη ζωή που ελάχιστοι άνθρωποι διαθέτουν, ότι δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα μετά. Είναι τρομακτικό για έναν νέο άνθρωπο που πιθανόν πιστεύει, και θεωρεί ότι πεθαίνοντας θα ξαναδεί τον επίσης νεκρό πατέρα του, να περνά στην άλλη πλευρά και να μην υπάρχει εκεί τίποτε! Αυτό είναι που τον αλλάζει ριζικά μέσα του».

Κάνει ακόμη λόγο για το περίφημο επεισόδιο 9, της 6ης σεζόν, με τίτλο «Μάχη των Μπάσταρδων» (Battle of the Bastards), το οποία θεωρεί ως το πιο χαρακτηριστικό όλου του κύκλου αναφορικά με τον ρόλο του.

«Ήταν σωματικά πολύ απαιτητικό και ταυτόχρονα δελεαστικό. Ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα, χρόνος και προσπάθεια για αυτό το επεισόδιο και χάρηκα ιδιαίτερα που εξελίχθηκε όπως θέλαμε», λέει.

Ο Χειμώνας είναι τελικά εδώ…πώς αυτό θα επηρεάσει τους «παίκτες» του παιχνιδιού;

«Δεν έχω στη διάθεσή μου τίποτα από το σενάριο, οπότε μπορώ μόνο να μαντέψω. Πιστεύω ότι θα υπάρξει πολύ σκοτάδι πριν τα πράγματα γίνουν καλύτερα και ότι ίσως ισχυροποιηθούν οι White Walkers και ο Στρατός των Νεκρών. Οπότε θα είναι κάτι πολύ συναρπαστικό ως θέαμα. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει η φράση «Ο Χειμώνας είναι εδώ»…μάλλον θα υποφέρουν όλοι αρκετά…»

Όσο για το τέλος της σειράς που πλησιάζει, σχολιάζει: «Το Game of Thrones» είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου, ταυτίστηκε με την δεκαετία από τα 20 ως τα 30 μου, που τελειώνει σε λίγο, και πιστεύω ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα προσπαθήσω πολύ να απολαύσω κάθε στιγμή που απομένει, γιατί δεν ξέρω πότε θα προκύψει ξανά κάτι ανάλογο…».

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024