Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Δεκέμβριο επιστρέφει το «The Man in the High Castle»

Τον Δεκέμβριο επιστρέφει το «The Man in the High Castle»

Αγγελική Στελλάκη Υπήρξε η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού. Η σειρά «The Man in the High Castle» της συνδρομητικής υπηρεσίας Amazon που βασίζεται στη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ επιστρέφει στις οθόνες τον Δεκέμβριο. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σειρά με την αποχώρηση του δημιουργού της σειράς Φρανκ Σπότνιτς (ο οποίος επικαλέστηκε «δημιουργικές […]

Αγγελική Στελλάκη

Υπήρξε η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού. Η σειρά «The Man in the High Castle» της συνδρομητικής υπηρεσίας Amazon που βασίζεται στη νουβέλα του Φίλιπ Κ. Ντικ επιστρέφει στις οθόνες τον Δεκέμβριο.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η σειρά με την αποχώρηση του δημιουργού της σειράς Φρανκ Σπότνιτς (ο οποίος επικαλέστηκε «δημιουργικές διαφορές»), η παραγωγή συνεχίζεται κανονικά.

«Λειτουργούμε δημοκρατικά» είπε ο παραγωγός Ντέιβιντ Ζούκερ, σημειώνοντας ότι υπήρξε λεπτομερής σχεδιασμός της σειράς από τους εμπλεκόμενους σε αυτήν (σκηνοθέτες, σεναριογράφους, σκηνογράφους κ.ά.)

Η υπόθεση της σειράς λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό 1963. Οι Ναζί και οι Ιάπωνες έχουν κερδίσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχουν χωρίσει τον πλανήτη σε σφαίρες κυριαρχίας. Την εμφάνισή τους κάνουν κάποια βίντεο που παρουσιάζουν μία διαφορετική εκδοχή της πραγματικότητας.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την Τζουλιάνα Κρέιν να αντιμετωπίζει την πτώση της αντίστασης, τον Τζο Μπλέικ να πηγαίνει στο Βερολίνο, ενώ ο Φρανκ Φρινκ ριζοσπαστικοποιείται μετά από τα όσα είδε στα μυστηριώδη βίντεο.

Όπως και η πρώτη, έτσι και η δεύτερη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από δέκα επεισόδια.

Η κόρη του Φίλιπ Ντικ, Άιζα Χάκετ, έχει υποσχεθεί στους φαν της σειράς ότι στη δεύτερη σεζόν θα μπορέσουν να δουν τον «άνθρωπο στο ψηλό κάστρο».

Η ίδια σημείωσε ότι η σειρά δεν αποτελεί μεταφορά του βιβλίου, αλλά αντλεί έμπνευση από αυτό. Συγκεκριμένα, είπε ότι το βιβλίο αποτελεί «πνευματικό οδηγό» για τη σειρά και ότι ορισμένα από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο βιβλίο, αλλά δεν τα είδαμε στην 1η σεζόν θα τα δούμε τελικά στη δεύτερη.

Το «The Man in the High Castle» επιστρέφει στο Amazon στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024