Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι top ταινίες του Σαββατοκύριακου

Οι top ταινίες του Σαββατοκύριακου

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΑΝΤ1 – 20:00 Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 1982 Σκηνοθέτης: Τέϊλορ Χάκφορντ Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντέμπρα Γουίνκγερ, Λούϊς Γκόσετ Τζούνιορ, Ντέιβιντ Κιθ, Ρόμπερτ Λότζια Προβάλλεται για πολλοστή φορά αλλά ποτέ δεν βαριέσαι να βλέπεις τον ατίθασο νεαρό πεζοναύτη, Ρίτσαρντ Γκιρ, να κυνηγά την επιτυχία, την ευτυχία την καριέρα, το όνειρο. […]

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ
ΑΝΤ1 – 20:00

Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 1982

Σκηνοθέτης: Τέϊλορ Χάκφορντ
Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Ντέμπρα Γουίνκγερ, Λούϊς Γκόσετ Τζούνιορ, Ντέιβιντ Κιθ, Ρόμπερτ Λότζια

Προβάλλεται για πολλοστή φορά αλλά ποτέ δεν βαριέσαι να βλέπεις τον ατίθασο νεαρό πεζοναύτη, Ρίτσαρντ Γκιρ, να κυνηγά την επιτυχία, την ευτυχία την καριέρα, το όνειρο.
Η ταινία αφηγείται τις προσπάθειες του Ζακ Μάγιο να ξεπεράσει την τραυματική παιδική του ηλικία και να προσαρμοστεί στην αυστηρή πειθαρχία της στρατιωτικής ακαδημίας. Ο Ζακ κάνει δεσμό με την Πόλα, μία από τις κοπέλες που εργάζονται στο τοπικό εργοστάσιο και ονειρεύονται να παντρευτούν έναν από τους αξιωματικούς της σχολής…Η ταινία είχε μεγάλη απήχηση όταν πρωτο-προβλήθηκε, κυρίως λόγω της γοητείας του νεαρού τότε Ρίτσαρντ Γκιρ, τον οποίον πλαισιώνουν οι Ντέμπρα Γουίνγκερ και Λούις Γκόσετ Τζούνιορ, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Υ.Γ. Σ’ ΑΓΑΠΩ
STAR 13:20

Ρομαντικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 2007
Σκηνοθέτης: Ρίτσαρντ Λα Γκραβενίζ
Παίζουν: Χίλαρι Σουάνκ, Τζέραρντ Μπάτλερ.

Παρά τα καβγαδάκια και τις διαφωνίες, η Χόλι και ο Τζέρι ζουν την απόλυτη ευτυχία, έως ότου εκείνος πεθαίνει από όγκο στον εγκέφαλο. Εκείνη πέφτει σε βαριά κατάθλιψη. Τη μέρα των γενεθλίων της λαμβάνει μια τούρτα και ένα ηχογραφημένο μήνυμα.

Προτού πεθάνει, ο Τζέρι έχει φροντίσει να της γράψει μια σειρά από γράμματα, που θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το γεγονός και να βρει ξανά νόημα στη ζωή της.

ΛΕΥΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΚΑΪ 00:15

Περιπέτεια αμερικανοαγγλικής παραγωγής, 1996
Σκηνοθέτης: Ρίντλεϊ Σκοτ
Παίζουν: Τζεφ Μπρίτζες,Τζον Σάβατζ, Καρολάιν Γκούντολ, Ρίντλεϊ Σκοτ

Το 1960 μια ομάδα νεαρών από εύπορες οικογένειες πραγματοποιούν εκπαιδευτικό ταξίδι στην Καραϊβική με το ιστιοφόρο Αλμπατρος. Το πλοίο πέφτει σε καταιγίδα και βυθίζεται. Έξι άτομα πνίγονται. Οι γονείς αναζητούν ευθύνες, αλλά οι επιζώντες έχουν διαφορετική άποψη.

ΚΑΝΕΝΑΣ
ALPHA 23:40

Ελληνική παραγωγή του 2011
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νικολέρης
Παίζουν:
Αντίνοος Αλμπάνης, Τζωρτζίνα Λιώση, Μάνος Βακούσης, Νικόλας Παπαγιάννης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπαδημητρίου, Εφη Σταμούλη, Δημήτρης Καπετανάκος.

Έχοντας σαν πηγή έμπνευσης το διαχρονικό έργο του Σαίξπηρ, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η ταινία παρουσιάζει την πιο όμορφη και ταυτόχρονα τραγική ιστορία αγάπης όλων των εποχών.

Ο Γκόραν και η Τζούλια, Ρώσος και Αλβανή, είναι 2 έφηβοι μετανάστες, δεύτερης γενιάς, δυο παιδιά με όνειρα και φιλοδοξία να ξεφύγουν από το περιβάλλον που μεγάλωσαν.
Τα πράγματα για τους δυο νέους θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα, όταν οι δρόμοι τους θα συναντηθούν. Ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος, αλλά οι κόσμοι τους θα συγκρουστούν, απειλώντας να καταστρέψουν το πρώτο σκίρτημα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο.


Δείτε τι παίζει τώρα και όλες τις ταινίες της ημέρας


entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024