Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Star Trek: Discovery» επιβεβαιώνει γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο

Το «Star Trek: Discovery» επιβεβαιώνει γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο

...

Μαντώ Σιώμου

Αρκετό καιρό πριν το δίκτυο CBS, ανακοινώσει επίσημα ότι ο Μπράιαν Φούλερ θα είναι ο παραγωγός στο reboot της θρυλικήςσειράς επιστημονικής φαντασίας Star Trek, είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για ένα πιο διαφοροποιημένο σύμπαν, λέγοντας μάλιστα ότι θα ήθελε την Άντζελα Μπάσετ στον ρόλο του Κάπτεν.

Το όραμα του Φούλερ, είναι ένα βήμα πιο κοντά, καθώς το CBS, επιβεβαίωσε στην περιοδεία τύπου της TCA, ότι το Star Trek: Discovery θα έχει πράγματι γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι όμως απαραίτητα του Κάπτεν, ίσως ενός αρχιστράτηγου. Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Ο Φούλερ τόνισε ότι έχουμε δει αρκετές σειρές, από την οπτική πλευρά του κάπτεν, και ένας γυναικείος ρόλος, χαμηλότερος σε ιεραρχία, αισθάνεται ότι θα δώσει πιο πλούσιο πλαίσιο.

Η σειρά θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα τοποθετείται 10 χρόνια πριν τον Κάπτεν Κερκ και την Enterprise αποστολή του. Σύμφωνα με τον παραγωγό, σίγουρα θα περιέχει ομοφυλόφιλο χαρακτήρα όπως επίσης ρομπότ και νέους εξωγήινους.

Επίσης, δεν αποκλείει να εξερευνήσει γνωστούς χαρακτήρες πριν το Enterprise, αλλά θέλει πρώτα να επικεντρωθεί στον κύριο καστ.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024