Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερομηνίες πρεμιέρας για τις σειρές του Netflix: Black Mirror, Gilmore Girls κ.α

Ημερομηνίες πρεμιέρας για τις σειρές του Netflix: Black Mirror, Gilmore Girls κ.α

...

Μαντώ Σιώμου

Το Netflix ανακοίνωσε τις ημερομηνίες πρεμιέρας για εννέα επερχόμενες σειρές του, όπως επίσης και τις ανανεώσεις τριών σειρών, επιβεβαιώνοντας νέες προσθήκες στο καστ διάφορων σειρών.

Όπως αποκαλύφθηκε στην περιοδεία τύπου του TCA, τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς, Black Mirror, για την σκοτεινή επιρροή που η σύγχρονη και μελλοντική τεχνολογία έχει στην ανθρωπότητα, θα φθάσουν στις 21 Οκτωβρίου, με νέο καστ και σκηνοθέτες.

Η αναβίωση της πολυσυζητημένης οικογένειας Γκίλμορ, με τίτλο Gilmore Girls: A Year in the Life, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου, με τέσσερα επεισόδια 90 λεπτών. Η Λορελάι (Λόρεν Γκράχαμ) και η Ρόρι (Αλέξις Μπλέντελ), επιστρέφουν στο Σταρς Χόλοου και συζητούν, τα καλύτερα σημεία της ποπ κουλτούρας. Η Έιμι Σούμερ και ο Τζον Όλιβερ, σίγουρα, θα εγκρίνουν.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει το Chef’s Table: France και στις 22 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ανθολογική σειρά του Τζόι Σουανμπεργκ ,Easy. Στις 7 Οκτωβρίου ξεκινάει το δεύτερο μέρος της πρώτης σεζόν του The Ranch, με τους Ντάνι Μάστερσον και Άστον Κούτσερ. Το Lovesick θα προβληθεί στις 17 Νοεμβρίου, ενώ η δεύτερη σεζόν του Beat Bugs, μια μέρα μετά, στις 18 Νοεμβρίου. Το Captive, όπου θα διερευνά καταστάσεις ομηρίας και διαπραγματεύσεων σε όλο τον κόσμο, κάνει το ντεμπούτο του στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ με το νέο έτος έρχεται και η πρεμιέρα του
One Day at a Time στις 6 Ιανουαρίου.

Ακόμη, το Netflix ανακοίνωσε τις ανανεώσεις για τους δεύτερους κύκλους των κωμικών σειρών Lady Dynamite και Real Rob, και την δεύτερη σεζόν του talk show, Chelsea, των οποίων οι πρεμιέρες αναμένονται μέσα στο 2017.

Η δημοφιλής υπηρεσίαstreaming, επιβεβαίωσε και την συμμετοχή της Τζένιφερ Γκάρνερ στο καστ της σειράς κινουμένων σχεδίων Llama Llama, η οποία θα έρθει το 2017.

Τέλος αποκαλύφθηκε το καστ, της νέας σειράς του Netflix, Greenhouse Academy, το οποίο περιλαμβάνει τους Τζέσικα Αμλι, Ντάλας Χαρτ ΜπιΤζι, Μπι-Τζέι Μίτσελ, Αριελ Μορτμαν, Σύνθια Καρμόνα, Ναντίν Ελις, Ρέινα Χάρντεσταϊ, Κρις Ο’Νιλ, Μπέντζαμιν Παπακ, Φιν Ρόμπερτς, Πάρκερ Στίβενσον, Γκρέις Βαν Ντίεν και Ισαϊ Γκόλαν.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024