Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις αγαπημένοι χαρακτήρες του «Sesame Street» αποχώρησαν μετά από δεκαετίες

Τρεις αγαπημένοι χαρακτήρες του «Sesame Street» αποχώρησαν μετά από δεκαετίες

...

Μαντώ Σιώμου

Οι ανθρώπινοι χαρακτήρες στο Sesame Street, μπορεί να ήταν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά την μεγάλη ταινία του ΗΒΟ, όμως παρόλα αυτά, ήταν πολύ αγαπητοί στο κοινό, και τρεις από τους διαχρονικούς χαρακτήρες, αποχωρούν επίσημα από την γειτονιά.

Αποχαιρετίστε τον Λούις, που τα έφτιαχνε όλα, τον Μπομπ, τον δάσκαλο μουσικής και τον Γκόρντον τον δάσκαλο φυσικής. Σύμφωνα με το New York Daily News, οι ηθοποιοί Εμίλιο Ντελγκάντο, Μπομπ ΜακΓκραθ και Ρόσκο Ορμαν, φύγανε από την σειρά.

Ο ΜακΓκραθ, εντάχθηκε στο Sesame Street, από την πρώτη χρονιά το 1969, όταν ο Ορμαν ανέλαβε την θέση του Γκάρετ Σάντερς ως Γκόρντον, το 1974, και ο Ντελγκάντο συμμετείχε στο σόου ως Λούις από το 1971.

«Αφήνουν όλα τα αρχικά μέλη να φύγουν, με εξαίρεση τον Αλαν Μουράοκα, ο οποίος είναι πιθανόν 20 χρόνια νεότερος από τους υπολοίπους, και τον Κρις Κνόουνγς που είναι επίσης, νέος», δήλωσε ο ΜακΓκαρθ στο Florida Supercon, στις αρχές Ιουλίου.

Το Sesame Street εξέδωσε μια δήλωση για την απόφασή του, απαλλάσσοντας από οποιαδήποτε κατηγορία το HBO, λέγοντας πως ο Μπομπ, ο Λουίς και ο Γκόρντον παραμένουν αγαπημένα μέλη της οικογένειας του Sesame Street, και θα συνεχίσουν να τους αντιπροσωπεύουν σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Επίσης, διευκρίνισε ότι από την αρχή της τηλεοπτικής εκπομπής προσπαθούν να εξελίσσουν το περιεχόμενό της και τους χαρακτήρες της, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών. Γι’ αυτό τον λόγο, με τα χρόνια ανανεώνουν, τα μέλη της εκπομπής. Ενώ τόνισαν πως το ΗΒΟ δεν επιβλέπει την παραγωγή.

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024