Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Comic-Con 2016: Όλοι οι τηλεοπτικοί υπερήρωες των Marvel και DC

Comic-Con 2016: Όλοι οι τηλεοπτικοί υπερήρωες των Marvel και DC

...

Μαντώ Σιώμου

Το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, είναι πια ο επίγειος παράδεισος των φανατικών οπαδών της αμερικανικής τηλεόρασης, και όπως κάθε χρόνο, φτάνουν βροχηδόν τα τρέιλερ, νέων και παλιών τηλεοπτικών σειρών, με υπερήρωες είτε από το σύμπαν της Marvel, είτε από το σύμπαν της DC.

Δείτε όλα τα τρέιλερ και teaser υπερηρωικών σειρών που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο φετινό Comic-Con.

Luke Cage (Marvel/Netflix)
Ο Καρλ Λούκας, γνωστός ως Λουκ Κέιτζ «μόλις ξεκίνησε» στο teaser που προβλήθηκε στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, με τον πρωταγωνιστή Μάικ Κόλτερ, να αποκαλύπτει την πρεμιέρα της σειράς στις 30 Σεπτεμβρίου. Η σειρά αναμένεται πιο σκοτεινή από όλες του σύμπαντος της Marvel, με αρκετούς νέους κακούς στο Χάρλεμ, όπως τον Cottonmouth, γνωστός ως Κορνέλ Στόουκς (Μαχερσάλα Αλί) και τον Shades (Θίο Ρόσι). Στο ρόλο της Night Nurse (Κλερ Τέμπλ) επιστρέφει η Ροζάριο Ντόσον, που είδαμε ξανά στα Daredevil και Jessica Jones.


Στο πάνελ της σειράς έγινε διαθέσιμο και ένα νέο sizzle reel το οποίο αποκαλύπτει περισσότερα:



Παράλληλα με τον Luke Cage, κυκλοφόρησε κι ένα teaser για την επερχόμενη υπερωική σειρά του Netflix, The Defenders, με μουσική υπόκρουση το εμβληματικό τραγούδι «Come As You Are» των Nirvana, επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία της, μέσα στο 2017.

The Defenders (Marvel/Netflix)
Πρόκειται για έναν συνδυασμό των τεσσάρων σειρών (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist), με τους αντίστοιχους πρωταγωνιστές τους. Σύμφωνα όμως με τον Stick (Σκοτ Γκλεν) από το Daredevil, «πως θα σώσουν την Νέα Υόρκη, όταν δεν μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους;»

Επίσης, στα πλαίσια του Comic-Con, η Marvel ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η σειρά Daredevil θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν, με ένα σύντομο teaser, όπου βλέπουμε μια πινακίδα του μετρό της Χελς Κίτσεν να γεμίζει αίματα.



Iron Fist (Marvel/Netflix)
Στην δημοσιότητα δόθηκε και ένα teaser δευτερολέπτων, με μια πρώτη ματιά στη νέα σειρά του Netflix, Iron Fist, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2017. Η σειρά ακολουθεί τον Ντάνι Ραντ (Φιν Τζόουνς), ο οποίος επιστρέφει στη Νέα Υόρκη μετά από χρόνια που ήταν εξαφανισμένος, για να πολεμήσει το έγκλημα που διαφθείρει τη Νέα Υόρκη με την απίστευτη τεχνική που έχει στο kung-fu και την ικανότητα να χρησιμοποιεί τη «Σιδερένια Γροθιά».



Legion (Marvel/FX)
Η Marvel Television και η FX Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά των Χ-Μen, Legion, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2017. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Ντέιβιντ Χάλερ (Νταν Στίβενς), ο οποίος έχει διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια, όμως τα ξεσπάσματά του, φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από επινοήματα της φαντασίας του. To Fox δεν απέκλεισε το γεγονός να εμφανιστούν όλοι οι νέοι χαρακτήρες από το σύμπαν των X-Μen, ανεξάρτητα από την συνέχεια των ταινιών.


Flash (DC/CW)
Κατά την διάρκεια του Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, ρίξαμε μια πρώτη ματιά και στο τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του The Flash του CW, και το «Flashpoint», μια απ’ τις σημαντικότερες ιστορίες στο κόμικ της DC, η οποία δεν θα διαρκέσει για όλη την σεζόν. Ο πρωταγωνιστής Μπάρι Αλεν (Γκραντ Γκάστιν), επιστρέφει στο παρόν και βρίσκει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Ο Σίσκο είναι ο πλουσιότερος άντρας της Αμερικής, οι γονείς του ζουν ευτυχισμένοι, και η Άιρις δεν τον αναγνωρίζει. Επίσης, θα αποκτήσει δύο νέους αντίπαλους, τον Dr. Alchemy (Τόμπιν Μπελ), και έναν speedster που θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Arrow (DC/CW)
Το τρέιλερ για την 5η σεζον του Arrow, του CW έφτασε επίσης στο Comic-Con, με τον Όλιβερ (Στίβεν Άμελ), να προσπαθεί να συγκρεντρώσει μια νέα ομάδα, με το νέο μεγάλο κακό να καταφθάνει στην πόλη Σταρ, και με την Κέιτι Κάσιντι να επιστρέφει, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ως Black Canary (Μαύρο Καναρίνι). Σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό της σειράς ο νέος κακός ονομάζεται Προμηθέας. To Arrow θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου.


Legends of Tomorrow (DC/CW)
Το πάνελ του Legends of Tomorrow της DC, στο Comic-Con επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Πάτρικ Τζ. Άνταμς ως Ρεξ Τάιλερ/Hourman στην ομάδα «Justice Society», στην δεύτερη σεζόν της σειράς του CW, η οποία και θα διαθέτει επίσης του ήρωες, Obsidian, Stargirl και Dr. Mid-nite. Ο Στίβεν Άμελ (Arrow) θα εμφανιστεί επίσης ως «Δήμαρχος Κουίν». Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η αποκάλυψη των γνωστών αντιπάλων των Arrow και Flash, που σχηματίζουν την «Legion of Doom», η οποία αποτελείτε από τους Μάλκολμ Μέρλιν (Τζον Μπάροουμαν), Damien Darhk (Νιλ ΜακΝτόνα), Reverse-Flash (Ματ Λέτσερ) και Captain Cold (Γουέντγουορθ Μίλλερ).

Justice League Action (DC/Warner Bros)
Η DC Entertainment παρουσίασε ένα βίντεο με σκηνές από την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, Justice League Action, όπου μπορούμε να δούμε τους Μπάτμαν (Κέβιν Κονρόι), Τζόκερ (Μαρκ Χάμιλλ), Σούπερμαν (Τζέισον Λιούις) και Wonder Woman (Ρέιτσελ Κίμσεϊ) εν δράση. Ενώ, ανακοίνωσε αρκετές νέες προσθήκες, όπως τους Toyman (Κεν Τζέονγκ), Space Cabby (Πάτον Όσβαλντ) και Mr. Terrific (Χάνιμπαλ Μπουρές). H σειρά θα προβληθεί στο Cartoon Network το φθινόπωρο.

Vixen
(DC/Warner Bros/CW)
Tέλος, εκεί που νομίζαμε ότι είδαμε όλους τους υπερήρωες στο Comic-Con 2016, η Vixen, επιστρέφει για να ενώσει όλους τους ήρωες της DC και του The CW, για ακόμη μια φορά. Μια πρώτη γεύση στην δεύτερη σεζόν των κινουμένων σχεδίων του Τhe CW Seed, δείχνει τον Μπάρι Αλεν/fFlash (Γκραντ Γκάστιν) να συμμαχεί με τον Firestorm (Φρανζ Ντράμε) και τον Βίκτορ Γκάρμπερ, ενάντια στον Weather Wizard. Η Vixen (Mέγκαλιν Εκικανγουοκ) εξακολουθεί να εμφανίζεται για να βοηθήσει… Στον δεύτερο κύκλο της σειράς αναμένεται να εμφανιστούν κι άλλοι ήρωες της DC, όπως ο Arrow (Στίβεν Άμελ).

entertainment.in.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024